Haberler

A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi'nde şampiyon oldu

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın FIVB Milletler Ligi'nde elde ettiği zafer dış basında yankı uyandırdı. Filenin Sultanları finalde Çin'i 3-1 yenerek mutlu sona ulaşırken şampiyonanın en değerli oyuncusu (MVP) ve en iyi pasör çaprazı Melissa Vargas olurken, Gizem Örge en iyi libero, Zehra Güneş ise en iyi orta oyuncu seçildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın FIVB Milletler Ligi'nde elde ettiği zafer dış basında yankı uyandırdı.

Filenin Sultanları finalde Çin'i 3-1 yenerek mutlu sona ulaşırken şampiyonanın en değerli oyuncusu (MVP) ve en iyi pasör çaprazı Melissa Vargas olurken, Gizem Örge en iyi libero, Zehra Güneş ise en iyi orta oyuncu seçildi.

Bu başarılar dış basında manşetlere taşınırken; İtalyan kaynaklı Corrieredellosport, "İtalyan başantrenör Daniele Santarelli'nin Türkiye'si İtalya'nın yerini aldı. İki setlik dengeli bir maç sonunda Ebrar Karakurt ve takım arkadaşları Çin'e üstün geldi" haberini okuyucularıyla paylaştı.

Voleybola dair Avrupa ve dünyada önemli bir yere sahip olan Voleyballworld internet sitesi millilerin Çin karşısındaki zaferini "Türkiye parlıyor, Milletler Ligi'nde ilk altınını elde etti. Voleybol ülkesi Türkiye kadın milli takımının bugüne kadarki en büyük başarısını Filenin Sultanları ile elde etti ve uluslar ligini kazanan üçüncü farklı takım olmayı başardı" ifadeleriyle şampiyonluğu okuyucuların aktardı.

Melissa Vargas'ın karşılaşmada durdurulamaz olduğunun altını çizen internet sitesi, "Başantrenör Daniele Santarelli önderliğindeki Türkiye kupaya uzandı. Türk voleybolunun şimdiye kadarki en önemli zaferi ve dünya çapındaki ilk şampiyonluk" paylaşımını yaptı.

Voleyballmag sitesi, "Türkiye, Uluslar Ligi'ni kazanmak için Çin'i geride bıraktı" manşetini atarken haberin içeriğinde A Milli Voleybol Takımı'nın Çin'e fazla geldiği vurgulandı.

A Millilerin şampiyonluğuna Ivolleymagazine sitesi elde edilen başarıyı kesinlikle hak edilmiş bir zafer olarak adlandırdı.

Uzakdoğu kaynaklı Webthethao sitesi "Çin'i mağlup eden Türkiye 2023'ün şampiyonu oldu. Türk kadın voleybolunun elde ettiği en büyük başarı. Çin, Brezilya ve Polonya'yı geride bıraktı ancak Türkiye karşısında sürpriz yaratamadı" ifadelerine yer verdi.

CNNindonesia ise "Çin'in yaptığı hatalar Türkiye'yi zafere yaklaştırdı" paylaşımıyla şampiyonluğu okuyucularına aktardı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Filenin Sultanları Melissa Vargas Zehra Güneş Gizem Örge Voleybol Güneş Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title