Haberler

A Milli Erkek Hentbol Takımı İzmir'de hazırlık maçlarına davet ediyor

Güncelleme:

A Milli Erkek Hentbol Takımı oyuncularından Halil İbrahim Öztürk, İzmirli hentbolseverleri Kuveyt'le yapacakları hazırlık maçlarına davet etti. İzmir'deki kampı devam eden milli takım, yarın ve cumartesi günü Kuveyt Milli Takımı ile hazırlık maçı yapacak.

A Milli Erkek Hentbol Takımı oyuncularından Halil İbrahim Öztürk, İzmirli hentbolseverleri Kuveyt'le yapacakları hazırlık maçlarına davet etti.

İzmir'deki kampı devam eden A Milli Erkek Hentbol Takımı yarın ve cumartesi günü saat 18.00'de Kuveyt Milli Takımı ile hazırlık maçı yapacak. Milli takım, müsabakaların oynanacağı Celal Atik Spor Salonu'ndaki antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

Milli hentbolcu Halil İbrahim Öztürk, yaptığı açıklamada, İzmir kampının gayet güzel geçtiğini belirterek, Kuveyt Milli Takımı ile iki maç yapacaklarını hatırlattı. İzmirlileri müsabakalara davet eden Halil İbrahim Öztürk, "Bütün İzmirli hentbolseverleri bekliyoruz bu maçlarımıza. İnşallah güzel tribünler de olur. Biz de alışmış oluruz yani tribünler önünde, daha da heyecanlı güzel maç olur." diye konuştu.

Erkekler Süper Lig'de Beykoz Belediyespor forması giyen Halil İbrahim Öztürk, play-off yarı finalinde Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a mağlup olduklarını hatırlatarak, "Final görmek istiyorduk açıkçası ama başaramadık artık seneye diyelim." dedi.

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Öztürk Milli Takım Kuveyt İzmir Spor Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title