Haberler

Bir zamanlar dünyaları kazanıyordu! Futboldan men edilen Pogba'ya komik teklif

Güncelleme:

Juventus'un yıldız futbolcusu Paul Pogba, doping kullanımı nedeniyle aldığı 4 yıllık men cezasının ardından Rusya'dan sürpriz bir teklif aldı. Rusya'nın Medya Futbol Ligi takımlarından Broke Boys, Pogba'ya teklif götürdü. Amatör ligde oynama teklifi alan Pogba, bu teklifi kibarca reddetti. Pogba'ya aylık yaklaşık 1.300 euro teklif edildi ve lüks konaklama gibi ek avantajlar sunuldu.

İtalyan devi Juventus'un yıldızı Pogba aldığı doping cezası nedeniyle futboldan 4 yıllığına men edilirken yıldız isme Rusya'dan beklenmedik bir teklif geldi.

4 YIL FUTBOLDAN MEN EDİLDİ

Pogba, şubat ayının sonunda doping kullanımından dolayı ceza aldı ve futboldan dört yıl men edilmişti. Ritmini kaybetmemek için çalışmalarını sürdüren ve sahalara dönmenin yollarını arayan Pogba'ya beklenmedik bir teklif geldi.

"BİZİ KİBARCA REDDETTİ"

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre, Pogba'ya Broke Boys teklif götürdü. Söz konusu lig, 2022 yılında, sosyal medya ve oyunculuk dünyasındaki insanlardan oluşan takımlarla kuruldu. Broke Boys Sportif Direktörü Artjom Chatjaturjan, Tuttosport'a yaptığı açıklamada Pogba'nın amatör kümede ünlü bir spor figürü haline gelebileceğini söyledi. Sportif Direktör konuyla ilgili, "Şaka gibi görünebilir ama onu aradık. Bizi kibarca reddetti. Umutsuz bir süreç yaşıyor ve bunu kabullenmek için zamana ihtiyacı var, Pogba dünyanın en iyi futbolcularından biri ve uzun süre oynayamayacak" sözlerini sarf etti.

1.300 EURO MAAŞ TEKLİF ETTİLER

Amatör kulübün Pogba'ya aylık yaklaşık 1.300 euroluk bir teklif yaptığı bildirildi. Ayrıca yıldız futbolcu teklifi kabul etseydi, diğer oyunculara verilmeyen "lüks" konaklama gibi avantajlardan da faydalanabilecekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paul Pogba Juventus Futbol Rusya Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

Export 86:

Niye teklif komik olsun hileci düzenbaz biri için gayet makul bir teklif

98
17
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

hemen alsin bir Tr den takim...hem iyi topcu hem duzenbaz ..cuk oturur

28
10
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Bari 5 K Euro verseydiniz aranızda para toplayıp ??

11
4
yanıtYanıtla
Cevap :

Fazla bile.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title