Haberler

3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı Başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı, açılış müsabakalarıyla başladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı, açılış müsabakalarıyla başladı.

Finike Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı, müsabakalarla başladı. Türkiye genelinde yapılacak 6 etap sonunda, sporcular Türkiye finallerine katılma hakkı kazanacak.

3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda özel olarak oluşturulan basketbol sahasındaki müsabakaları yakından takip eden Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, spora olan yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Batı Antalya'nın en büyük spor kompleksi 100. Yıl Spor Tesisini ilçelerine kazandırmalarının ardından gençlerin spor ile daha fazla iç içe olması adına Türkiye Basketbol Federasyonu ile yoğun görüşmeler gerçekleştirerek 3x3 Sokak Basketbolu etkinliğini Finike'ye ikinci kez getirdiklerini ifade eden Başkan Sarıoğlu, "Yetenekli gençlerimizin kazandırılması açısından 3x3 Sokak Basketbolu etkinliği Türkiye'nin en önemli organizasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Burada mücadele eden takımlar arasında Türkiye'nin her noktasından sporcular var. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi.

Finike etabını ve sırasıyla düzenlenecek diğer etapları büyük erkekler kategorisinde birinci tamamlayan 6 takım ile etapların toplamında en çok puan biriktiren 6 takım, 29-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Red Bull REIGN TBF 3x3 basketbol turu finallerine katılacak.

Bu takımlar ayrıca eylül ayında Amerika'nın Washington kentinde düzenlenecek Red Bull REIGN dünya finaline katılmaya da bir adım daha yaklaşmış olacak.

Kaynak: AA / Spor

Kaan Osman Sarıoğlu Redbull Türkiye Finike Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title