Haberler

300'e Yakın Doğa Aşığı 28.000 Metre Koştu

Geyik koşularının üçüncüsü The North Face ana sponsorluğunda gerçekleşti.

The North Face ana sponsorluğunda gerçekleşen ve Macera Akademisi tarafından düzenlenen, outdoor tutkunlarını Belgrad Ormanlarını yeniden keşfetmeye davet eden Geyik Koşularının üçüncüsü yoğun bir katılım ile 15 Ocak Pazar günü gerçekleşti.

Dünyanın benzersiz, yenilikçi ve teknik açıdan gelişmiş bir numaralı outdoor giyim, ekipman ve ayakkabı markası The North Face'in Ana Sponsorluğunda bu sene üçüncüsü gerçekleşen Geyik Koşuları'nda doğa ve spor severler 3 ayrı parkurda ormanın derinliklerini keşfetmenin keyfini yaşadılar.

Sürekli koşanlara özel 14km, daha uzun koşmayı sevenlere özel 28km, yeni başlayan veya antrenmasız kalanlara özel 4km uzunluğunda hazırlanan parkurlarda koşan yarışmacılar koşu öncesi kendilerine verilen çip ile koşu boyunca izlendi. Bütün gün güzel havanın ve yarış heyecanının tadını çıkartan 300'e yakın doğa aşığı 28.000 metre koşarak keyifli bir etkinliğe imza attılar.

Finish noktasına ilk gelmenin heyecanını; 28 km'lik parkurda Cecile Lavigne ve Dinçer Yılmaz paylaşırken, 28 km'lik parkurda ikincilik Bakiye Duran ve Musa Gökhan'ın oldu. 14 km'lik koşuda ise birinciliği Şennur Atlı ve Eser Akış paylaşırken, parkurun ikincileri Yasemin Göktaş ve Ali Sarıbey oldu.

Ormanın kuzey doğu bölgesindeki en keyifli koşu parkurlarından biri olan Geyik Koşuları parkuru, geniş bir yolda başlayıp patikalar ve orman yollarından ormanı yer yer tek kişilik geçişlerle dolaşan inişli çıkışlı bir hat olarak biliniyor. Ormanın vadi ve tepeleri arasında tekrar tekrar koşmak isteyeceğiniz, nefes zorlayan tırmanışlardan sonra nabız düzelten, kimi zaman kaygan ama her zaman sağlam basmayı gerektiren, sürpriz manzaralı, ıslak havalarda çamurlu bir yol olan parkurda ,Geyik Koşuları her yıl artan katılımcı sayısı eşliğinde büyük bir keyifle koşuluyor.

Kaynak: Bültenler / Spor

The North Face Belgrad Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title