Haberler

23 Elazığ FK, Adana 1954 FK'ya 5-1 yenildi

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden 23 Elazığ FK, ilk hafta mücadelesinde Adana 1954 FK'ya sahasında 5-1 yenildi. Adana 1954 FK, maça hızlı başlayarak erken gol buldu ve skoru 5-1'e getirdi. 23 Elazığ FK ise lige puansız başladı.

TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden 23 Elazığ FK, ilk hafta mücadelesinde Adana 1954 FK'ya sahasında 5-1 yenildi.

Doğukent Stadında oynanan müsabakayı Sercan Yılmaz yönetti. Maça hızlı başlayan Adana 1954 FK, 1'inci dakikada Osman Şahin'in golüyle 0-1 öne geçti. 23 Elazığ FK, 28'inci dakikada Hamza Tosun'un golüyle skoru eşitledi. Ancak konuk ekip, 39'uncu dakikada İshak Kurt'un golüyle 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Adana 1954 FK, 53'üncü dakikada İshak Kurt'un golüyle skoru 3-1 yaptı. Konuk ekip, 79'uncu dakikada İbrahim Koca'nın ve 84'üncü dakikada Emir Erdoğan'ın golüyle skoru 5-1'e getirdi. Karşılaşma bu skorla biterken, 12 Elazığ FK lige puansız başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Elazığ Adana Futbol Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title