Haberler

"2013 Sarı-Kırmızı Kareler" Fotoğraf Yarışması

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 GSYİAD) gelenekselleşmiş fotoğraf yarışmalarının 11.'si "2013 Sarı-Kırmızı Kareler" başlığı altında gerçekleştirildi.
Levent'deki Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nde (1905)...

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 GSYİAD) gelenekselleşmiş fotoğraf yarışmalarının 11.'si "2013 Sarı-Kırmızı Kareler" başlığı altında gerçekleştirildi.

Levent'deki Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nde (1905 GSYİAD) gerçekleşen toplantıya, spor camiasından birçok ismin yanı sıra, Galatasaraylı yönetici ve İş adamları katıldı.

43 foto muhabirinin 128 fotoğrafının yer aldığı katalogdan dereceye girecek olan 12 fotoğrafın seçilmesinin ardından İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Sarıkaya, geleneksel fotoğraf yarışmasına her sene artan bir katılım olduğunu belirterek, "Bu sene, her sene jürimiz olan sayın Hacı Hasdemir'in anısına ödülleri vereceğiz. Bu sene yarışmaya böyle bir anlam yükledik. Yarışmanın bu sene organize edilmesinde önemli katkısı olan sayın Murat İlbağ'a da teşekkür ediyorum. Bir bütün halinde her sene büyüyerek bu yarışmayı yapıyoruz. Yarışmanın neticesinde oluşan takvimi bütün üyelere ve camiadaki herkese kargo ve kurye yolu ile adreslerine gönderiyoruz. Seçilen fotoğrafları Galatasaray takvimi olarak bütün Galatasaraylıların hizmetine sunmaktayız. Bütün spor camiasında bu işe emek veren herkesin katılabileceği bir fotoğraf yarışması oldu. Bizim kapımız herkese açık. Bu katılımın her sene katlanarak artmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title