Haberler

2. Lig'e düşen Bursaspor'da idmana yalnızca 10 futbolcu çıktı! Yabancı oyuncular tesislere bile gelmedi

Güncelleme:

Küme düşen Bursaspor, Spor Toto 1. Lig'in son maçında Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. İki günlük aranın ardından bu maçın hazırlıkları için antrenmana çıkan Bursaspor idmanında yalnızca 10 ismin yer alması şaşkınlık yaratırken, yabancı oyuncuların tesislere dahil gelmedikleri, bazı yerli oyuncuların da tesislerde bulunmalarına rağmen çalışmaya katılmadıkları öğrenildi.

Spor Toto 1. Lig'deki son maçını cumartesi günü Menemenspor'a karşı oynayacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından başladı. Yeşil-beyazlı takımın antrenmanında sadece 10 isim yer aldı.

İDMAN SAHASINDA YERLİ OYUNCULAR

Deniz Aydın, Talha Yakın, Berkay Kartal, Eren Tunalı, Vefa Temel, Berat Altındiş, Eren Güler, Uğur Kaan Yıldız, Tuğbey Akgün ve Ramazan Keskin idmanda bulunan isimler olarak göze çarptı.

YABANCILAR KAYIPLARA KARIŞTI

Yabancı oyuncular ise Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne dahi gelmezken, Hasan Ayaroğlu, Enver Cenk Şahin, Mehmet Erdem Uğurlu ve İsmail Yüksek Özlüce'de yer almalarına rağmen çalışmaya katılmadı. Öte yandan Bursaspor'dan konuyla ilgili bir açıklama da yapılmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (2)

alperenlive:

Devre arasında en iyi 3 futbolcusunu Trabzonspor'a gönderdiler, son maçta Bandırmaspor'a 4-2 yenildiler kalkmışlar Ankaragücü'nü suçluyorlar ligden düştükleri için. Bursaspor'dan adam olmaz artık bu kafayla..

28
6
yanıtYanıtla
Murat Utaş:

Bir súrü gençleri vardı yazık ettiler bu takıma çok yazık

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title