Haberler

2 bin 100 sporcu, Üsküdar'da 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliğinde ter döktü

Güncelleme:

- 2 bin 100 sporcu, Üsküdar'da 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliğinde ter döktü -15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği'nde engeller ortadan kaldırıldı Üsküdar'da düzenlenen 15.

- 2 bin 100 sporcu, Üsküdar'da 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliğinde ter döktü

-15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği'nde engeller ortadan kaldırıldı

İSTANBUL - Üsküdar'da düzenlenen 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği, 3 ülkeden, 17 şehirden 115 okul ve 2 bin 100 sporcuyu ağırladı. Şenliğe katılan engelli sporcular, müsabakalarda ter dökerek engelleri ortadan kaldırdı. Sporcular aynı zamanda sanatçı Metin Şentürk konseri ile eğlenceli vakit geçirdi.

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği, Üsküdar Belediyesi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Üsküdar'da Burhan Felek Atletizm Stadı'nda gerçekleşti. Şenliğe, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube Müdürü Gülşen Özer katıldı. 3 ülke, 17 şehirden 115 okul ve 2 bin 100 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şenlik kortej yürüyüşü ile başladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in fişek ateşlemesiyle yarış başladı. Türkiye dışında Gürcistan, Bulgaristan ve Kıbrıs'tan gelen genç sporcular birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Engelli sporcuların da katılım sağladığı şenlikte müsabakalarda ter dökerek engeller ortadan kaldırıldı.

Metin Şentürk konser verdi

Özel Sporcular Atletizm Şenliği'nin 15.'sinde, yaşamın en zorlu koşullarına karşı gülümseyen karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Metin Şentürk konser verdi. Etkinliğe katılan sporcular, Metin Şentürk konseriyle doyasıya eğlendi.

"Bir yarışma değil, burada bir kardeşlik, sevgi, dayanışma var"

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Gerçekten tam bir şenlik var burada. Bir yarışma değil burada bir kardeşlik, sevgi, dayanışma var. Üç ayrı ülkeden, İstanbul'un bütün ilçelerinde 2 binin üzerinde yavrumuz var. Özel yavrularımız burada. Bu çocuklar bugün heyecanlarını ve sevgilerini paylaşacaklar. Burada bir müsabaka yok, burada rakam yok. Burada paylaşma var, heyecan var, mutluluk var. Anneler, babalar, öğretmenler ve biz de bu çocuklardan daha çok heyecanlıyız" şeklinde konuştu.

"Onlar için farklı bir deneyim olacak"

Şenliğe oğlu ile katılan Melek Yılmaz, "Çocuklarımız için böyle bir etkinliğin olması güzel. Onları böyle bağımsız, ailelerden uzak ve böyle etkinliklere katmış oluyoruz. Belediyemizin bize sağladığı bu katkıyı değerlendirmek için geldik. Onlar için de farklı bir deneyim olacak ve çok heyecanlılar bugün için. Mutlu olacaklar, eşlik edebildiğimiz için biz de onlarla birlikte mutluyuz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Metin Şentürk İstanbul Atletizm Üsküdar Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title