Haberler

1969 Bilecik Spor Kulübü TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında gol atmasına rağmen 3 puanı kaçırdı

Güncelleme:

1969 Bilecik Spor Kulübü, TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynadığı maçta ligdeki ilk golünü kaydetti ancak beraberlikle yetindi.

1969 Bilecik Spor Kulübü zorlu TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında ligdeki ilk golünü kaydederken, 3 puanı kaçırdı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup 7. hafta müsabakasında İstasyon Sentetik Sahası'nda 1969 Bilecik Spor Kulübü ile TKİ Tavşanlı Linyitspor karşı karşıya geldi. Taraftar desteğini arkasına alan 1969 Bilecik Spor Kulübü maça iyi başlarken, maçın 27'inci dakikasında defans oyuncusu Mustafa Eren Balta'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol 1969 Bilecik Spor Kulübü'nün ligdeki ilk olarak kayıtlara geçti. Bu golden 5 dakika sonra gelişen nadir TKİ Tavşanlı Linyitspor atağında Serhat Maden durumu 1-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarını da skoru oldu.

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan 1969 Bilecik Spor Kulübü maçın 75'inci dakikasına kadar oyun üstünlüğünü sürdürdü. Bu dakikadan sonra çok koşan mücadele eden futbolcularda yorgunluk gözükünce maçın üstünlüğü rakibe geçti. Rakip son 15 dakika ve uzatma verilen 12 dakika maçı kazanmak için tüm takım ataklara çıkarken, bulunan ataklar sonuçsuz kaldı. Maç 1-1'lik skorla sonuçlanırken, 1969 Bilecik Spor Kulübü puanını 2'ye çıkardı. Ligin son sırasında yer alan 1969 Bilecik Spor Kulübü haftaya İzmir temsilcisi Alaçatıspor'a konuk olacak.

TKİ Tavşanlı Linyitspor ise bu beraberlik sonrası puanını 12'ye çıkararak 15 takımlı ligde 5'inci sırada yer aldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Tavşanlı Linyitspor Linyitspor Bilecik Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title