Haberler

17 Yaşındaki Aday Hakem, Maç Sırasında Kalp Krizi Geçirip Öldü

Güncelleme:

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde, aday hakem 17 yaşındaki Halil Berke Aygün, amatör küme karşılaşmasının 32'nci dakikasında yere yığılarak hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde, aday hakem 17 yaşındaki Halil Berke Aygün, yardımcı hakem olarak görev yaptığı amatör küme karşılaşmasının 32'nci dakikasında aniden fenalaşarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği bildirilen Aygün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Balıkesir İkinci Amatör Küme Marmara- Gönen Grubu'nda bugün sentetik çim sahada Gündoğan Çeltikspor, Bostancıspor karşılaşmasına aday hakem olduğu bildirilen Halil Berke Aygün, Hakem Cüneyt Yılmaz'ın yardımcısı olarak çıktı. Karşılaşmanın 32'nci dakikasında Halil Berke Aygün aniden fenalaşarak yere yığıldı. Sahada sağlık ekibi bulunmaması nedeniyle 112 Acil Servis'ten ambulans istendi. Ambulansla gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından sahadan 500 metre uzaklıkta bulunan Gönen Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Halil Berke Aygün, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

MAÇ İPTAL EDİLDİ

Aygün'ün hastaneye kaldırılmasının ardından, bir sonraki maçın yardımcı hakeminin sahaya alınmasıyla maç devam etti ve Gündoğan Çeltikspor, Bostancıspor'u 2-1 yendi. Ardından Üzümlüspor- Göbelspor karşılaşması için futbolcular ve hakem ekibi sahadaki yerlerini aldı. Maç başlamak üzereyken, Aygün'ün yaşamını yitirdiği haberi alındı. Büyük üzüntü yaşanırken, hakem Aykut Kuvvetli tarafından bu maç iptal edildi.

Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen aday hakem Halil Berke Aygün'in sahada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi, sporcu ve taraftarları üzüntüye boğdu. Aygün'ün cenazesinin Balıkesir'de toprağa verileceği bildirildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Balıkesir Gündoğan Marmara Gönen Spor Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

500

Yorumlar (69)

ATATÜRKCÜ:

bu genc kardesimizi, imani varsa camide gören varsa, Allah rahmet eylesin.

10
22
yanıtYanıtla
Uff:

Sanane camiden imanindan. Allah rahmet eylesin de cek git. Herkes sorgu melegi kesildi arkadas.

yanıt16
yanıt5
sefer:

birde atatürkün arkasına sığınma sen anca yobaz dangalak olursun

yanıt7
yanıt2
orada bir genc ölüyor:

ates düstügü yeri yakiyor onu Allah bilir eceba sen ben o bu imanli ölebilecekmiyiz garantisi varmida sen sorguluyorsun

yanıt5
yanıt0
egemen:

aklıma gelmiyor deyil belkide trabzon düşmanı olacaktı ölüme sevinilmez ama benimde aklıma şimdi böyle geliyor . toroğlular ahmet çakarlar cem papılalar cüneytler. daha kimler trabzonun hakkını yemedilerki kasıtlı olarak olmasa gam yemiyeceğim alayı kasıtlı kararlar bize verdiler onun için ölmeleri umurumda deyil belkide trabzon düşmanı olacaktı . nedersin

0
27
yanıtYanıtla
aaa:

malsın derim kısaca

yanıt8
yanıt1
Serkan T.:

Senin İnsanlıkla Pek Alakan Yok. Ne Dersin?

yanıt13
yanıt1
Vatansever:

Orada gencecik bir insan hayatını kaybetmiş. Sen neyin derdindesin. Bu fikirde olarak herkesi Trabzonspor düşmanı yapıyorsun. Trabzon insanı merhametli olur. Vijdan yoksunu malll. . .

yanıt6
yanıt1
XRAY:

Yuh be ne kafalar var ya rabbim sırf hakemin hak yediğini düşündüğü için gencecik bir çocuğun ölümüne üzülmüyor.o kafayla bu yaşa iyi gelmişsin sen

yanıt9
yanıt0
Laz olun Kaz değil:

Karadeniz insanı bu aralar çay yerine başka şey içiyor sanırımGenç kardeşime Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun inşallah

yanıt1
yanıt0
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title