Haberler

1461 Trabzon - Orduspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 14.haftasında sahasında 1461 Trabzon ile Orduspor puanları paylaşırken, iki takım ise saha şartlarından şikayet etti.
1461 Trabzon'un teknik sorumlu Ayhan Alemdaroğlu'un teknik direktörlük diploması olmadığı için kulübede sportif...

PTT 1. Lig'in 14. haftasında sahasında 1461 Trabzon ile Ordu spor puanları paylaşırken, iki takım ise saha şartlarından şikayet etti.

1461 Trabzon'un teknik sorumlu Ayhan Alemdaroğlu'un teknik direktörlük diploması olmadığı için kulübede sportif direktör olarak yer alan Cemil Canalioğlu maçın ardından yaptığı açıklamada, iki periyotlu bir maç izlediklerini belirterek, "İkinci yarıda takımımız topa daha çok sahip olarak müthiş mücadele etti. Topa daha çok sahip olar takım bizdik. Son dakikalarda beraberliği yakalayarak 1 puan aldık" dedi.

1461 Trabzon takım kaptanı Barış Memiş ise maçın ardından yaptığı açıklamada, "İki takım oyuncularını tebrik ediyorum. Söylenecek bir şey yok. Haftalardır dile getiriyoruz, bu sahada mücadele etmek gerekiyor. Biz de bunu en iyi şekilde yaptık. Rakibe saygı duyarak oynadık. Bu saha zemininde en iyisini yapmaya çalıştık önemli olan futbolcuların sağlıklı şartlarda iyi sahalarda futbol oynamaları" ifadesini kullandı.

Sağ kanat oyuncusu Gökhan Alhas ise mili arada çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Ordu spor üst sıralarda oynayan bir takım. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Ordu spor'da öyle. Şansız bir gol yedik bu golün etkisini üzerimizden atmak uzun sürdü. İkinci yarı farklı bir 1416 Trabzon izlettirdiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ

Ordu spor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, çok zor maç olacağı bilinciyle Trabzon'a geldiklerini belirterek, "Kolay maç yok, bu maç da onlardan biri oldu. Hem saha şartları hem de rakip anlamında baktığınız zaman alınan 1 puan kötü bir puan değil ama çok sonlara doğru yediğimiz bir gol var. Kazansaydık çok iyi olacaktı. 1 puanda kötü değil, oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler sezon başında beri baktığımız zaman fiziksel olarak en iyi maç oynadık. Bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Haftaya oynayacağımız Balıkesir maçında çok daha iyi oynayarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyundan 1-1 beraberlik çıktı iki takımda 1 puan aldı, en azından kazanç olarak hafta başında beri bir sürü söylentilerin aksine sahada çok güzel centilmence bir mücadele oldu. Zaman zaman gerginlik oldu ama futbolun doğasında var. Trabzon ve Ordu şehrine dostluk pekişen bir ortam çıktı diye düşünebiliriz" şeklinde konuştu.

Ordu spor kalecisi Ferhat ise üst seviyede bir mücadele olduğuna dikkat çekerek, "Gerek saha şartları, gerekse 1461 Trabzon'un hedefi sıralamadan çok Trabzon spor'a oyuncu yetiştirme hedefinde olan bir takım olması nedeniyle her şart zor bir deplasman oluyor. Takım olarak inanılmaz bir mücadele ettik. Maçta skoru duran toplar belirledi. Kazanmamız an meselesiydi ama yemememiz gereken bir gol yedik. Deplasmanda alınan 1 puanda iyidir. Önümüzde Balıkesir spor maçı var bu maçı düşünüp konsantre olacağız" dedi.

Savunma oyuncusu Tuna ise iki takımında iyi mücadele etiğini dile getirerek, "Çok üst düzey bir maç olmadı ama ilk yarı bizim, ikinci yarıda ise 1461 Trabzon'un üstünlüğü ile geçti. Çok iyi mücadele ettik ama skoru duran toplar belirledi. Önümüzdeki maçlara kafa olarak çok iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Barış Memiş Balıkesir Orduspor Spor Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title