Haberler

1461 Trabzon ile Çaykur Rizespor Puanları Paylaştı

PTT 1.Lig'in 17.haftasında 1461 Trabzon kendi sahasında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı.

PTT 1. Lig'in 17. haftasında 1461 Trabzon kendi sahasında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı.

Maç sonarı düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maçın başlangıcından sonuna kadar hatta soyunma odasında bile maçı kazanmak için gayret içinde olduklarını belirterek, "Maçı bir dakikasından sonuna kadar forse ettik. Futbol adına her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Yaptığımız işi farklı göstermeye çalışmıyorum fakat saha ile ilgili sıkıntılarımız olduğunu belirtmek istiyorum. Bu takımın çıkmayacak olması böyle bir bilinçaltı geliştirmiş bu nedenden dolayı bazı yapılması gerekenler yapılmıyorsa bu bizi camia olarak üzmektedir. Umarım bu son olur. Çaykur Rizespor deplasmanda oynaması gerektiği gibi oynadı onları tebrik ediyorum. İkinci yarıya iyi hazırlanacağız, transferler ilgili bazı çalışmalarımız var" dedi.

Bordo-mavili takımın sol kanat oyuncusu Abdulkadir Keleş ise sahadaki mücadele için iki takımı da kutladığını ifade ederek, "Saha şartları ağır, Türk futbolunda sahaların düzelmesini bekliyoruz. Takım adına önemli bir şey kazandık iyi mücadele ediyoruz. Takım olma ruhunu halen devam ettiriyoruz. Belki bugün kazanamadık ama bir şeyleri çok iyi kazandığımızı düşünüyorum. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp ligden kopmayacağız" diye konuştu.

1461 Trabzonlu bir diğer futbolcu Mehmet Kuruoğlu ise, futbol adına her şeyi yaptıklarını ama gol bulamadıklarını kaydederek, "Zor bir zemin olmasına rağmen iki takımda çok iyi mücadele etti. 30 puanımızın olmasını istiyorduk ama olmadı puan puandır. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Çalıştırıcısı Mehmet Ali Karaca ise 1461 Trabzon takımının sistemini iyi analiz ettiklerini vurgulayarak, "1461 Trabzon takımını 2-3 maç izleme olanağı bulduk. Rakibimizi iyi ezberledik ve beklediğimiz gibi çıktı. Rakibimiz önemli pozisyonlar da buldu. İki komşu ilin takımı puanları paylaştı. 1461 Trabzon takımı gerçekten çok iyi bir takım. İki takımda iyi mücadele etti ve maç beraberlikle bitti iki tarafa da hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Çaykur Rizespor'lu futbolcu Onur ise, takım arkadaşlarını ve rakip oyuncuları kutladığını anlatarak, "Ağır şartlara rağmen mücadele edebildik. Temiz bir maç oldu. Biz istediğimizi alamadık. 3 puan için geldik ama 1 puanda iyidir. İkinci yarıda iyi hazırlanıp bu ligi zirvede bitirmek istiyoruz" ifadesinde bulundu.

Takım kaptanı Mehmet Al ise, saha zemininden şikayet ederek şöyle konuştu:

"Sahaya baktığımız zaman ağır şartlarda mücadele ettik. Bu sahada mücadeleden başka bir şey yapmak çok zor. 1461 Trabzon takımı bu ligin güçlü takımlarında iyi mücadele ettiler. Hocamızın vermiş olduğu taktikleri uygulamaya çalıştık. 3 puanda çıkarabilirdik ama bu şartlarda 1 puanda iyi. Puan farkını ne rakibimiz nede biz açtık." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Akçay Trabzon Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title