Haberler

1461 Trabzon-Boluspor maçının ardından -

1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu, PTT 1. Lig'de Boluspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçta iyi bir mücadele olduğunu belirterek, "Aklımızla mücadelemizi birleştirdiğimiz zaman iyi şeylerin ortaya çıktığını görüyoruz" dedi.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu, PTT 1. Lig'de Boluspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçta iyi bir mücadele olduğunu belirterek, "Aklımızla mücadelemizi birleştirdiğimiz zaman iyi şeylerin ortaya çıktığını görüyoruz" dedi.

Canalioğlu, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, gösterdikleri üstün mücadeleden dolayı oyuncularını etti. İyi bir mücadele olduğunu belirten Canalioğlu, "Aklımızla mücadelemizi birleştirdiğimiz zaman iyi şeylerin ortaya çıktığını görüyoruz" ifadesini kullandı.

Son golü talihsiz şekilde yediklerini dile getiren Canalioğlu, "Mazeretin arkasına hiç sığınmıyoruz ama lütfen hakem arkadaşlarımıza rica ediyorum, artık çok daha dikkatli olsunlar çünkü burada emek harcanıyor. Lütfen emeğe de herkes saygı göstersin'' dedi.

1461 Trabzonlu futbolcu Mehmet Kuruoğlu ise iki takımı da mücadelesinden dolayı kutlayarak, ''Boluspor bizden daha iyi başladı. Karşımızda daha dirençli bir Boluspor vardı. Ne olduğunu anlamadan 2-0 geriye düştük, sonra yavaş yavaş toparlandık. Neticesinde 3-2 öne geçtik ama bunu da koruyamadık. Şanssızlığımız devam ediyor, hep son dakikalarda puanları bırakıyoruz" diye konuştu.

- Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş da "Biz buraya gelirken kesinlikle kazanmak istiyorduk. Rakibe de saygı duyuyorduk. Genç, dinamik, koşan bir rakiple oynayacağımızı da biliyorduk" dedi.

Maça iyi başladıklarını belirten Durmuş, "Arka arkaya iki gol bulduk. Devrenin sonuna doğru savunmadan çıkarken çok basit hatalar yaptık ve gol yedik. O bizi biraz telaşa sürükledi. İkinci yarı pozisyon üretmekte zorlanmadık ama takım disiplininden koptuk. Çok basit üç gol yedik. Takım olarak disiplinli olsaydık ortaya başka sonuçlar çıkardı ama maalesef maç 3-3 bitti. Artık önümüze bakacağız" şeklinde konuştu.

Konuk takım oyuncularından Çağrı Yarkın ise son dakika attıkları golle bir puan kazandıklarını belirterek, "Öncelikle mücadeleden dolayı iki takımı tebrik etmek istiyorum. Her iki takım da elinden geleni yaptı. Şunu söylemek isterim ki bugün burada bir puan almadık, üç puan bıraktık. Maçın başında 2-0 öne geçtikten sonra çok ciddi pozisyonlarımız vardı ama futbol bu, iyi oynadık, kazanamadık" ifadesini kullandı.

-boluspor

-besim durmuş

Kaynak: AA / Spor

Besim Durmuş Boluspor Trabzon Spor Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title