Haberler

1. Lig Takımlarından Denizlispor, Ersin Düzen'in Görevini Başkasına Verdi

Güncelleme:

Denizlispor'da yönetim, "Basından Sorumlu Asbaşkanlık" görevini, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kulübe zaman ayıramayan Ersin Düzen'den alarak Taner Atilla'ya verdi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da, Yönetim Kurulu'nun dün akşam gerçekleşen haftalık olağan toplantısında bazı görevlerde değişiklik yapıldı.

Kongreden sonra boşta bırakılan futbol şube sorumluluğuna Proje ve Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat getirildi. Basından sorumlu asbaşkanlık görevi, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kulübe zaman ayıramayan TRT spikeri Ersin Düzen'den alınıp asbaşkan Taner Atilla'ya verildi. Atilla'nın, mali ve hukuki işlerden sorumlu asbaşkanlık görevine de sürdüreceği bildirildi.

"HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Görev değişikliklerini daha etkili bir yönetim yapısı oluşturmak için gerçekleştirdiklerini belirten Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, şunları söyledi:

"Arkadaşlarımızın üstlendikleri sorumlulukları layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphem yok. Biz büyük bir aileyiz ve herkes görevini yaparak Denizlispor'a katkı sağlıyor. Yönetici arkadaşlarımın maddi ve manevi desteklerini görmemek mümkün değil. Kendi işlerinden ve özel hayatlarından fedakarlık yaparak bu kulüp için çalışıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum."

200 BİN TL PRİM DAĞITILACAK

Denizlispor'da pazar günü iç sahada oynanacak Ümraniyespor maçının hazırlıkları Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürerken kaleci Necati dizindeki sakatlık nedeniyle bugünkü antrenmana katılmadı. Elazığspor karşılaşmasında forma şansı bulamayan futbolculardan kurulu ekip U21 takımıla çift kale maç yaptı.

Antrenmanda oyuncuların moralli olduğu gözlenirken yönetimin cuma günü futbolculara 200 bin TL prim dağıtacağı öğrenildi.

Teknik sorumlu Ali Yalçın, Ümraniyespor'un son haftalarda sürekli kazanan ve yükselişe geçen bir ekip olduğunu hatırlatarak futbolcularını uyardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Denizlispor Ersin Düzen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title