Haberler

Zara Abid kimdir? Zara Abid kaç yaşında ve nereli? Zara Abid ne iş yapıyor? Zara Abid hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Dünyaca ünlü manken ve modacı Zara Abid, Pakistan'da düşen uçakta olduğu öğrenildi. Herkesin merak ettiği dünyaca ünlü isim Zara Abid kimdir? Zara Abid kaç yaşında ve nereli? Zara Abid ne iş yapıyor? Zara Abid hayatı ve biyografisi!

Pakistan'da geçtiğimiz günlerde düşen uçak büyük infiale neden oldu. Uçakta bulunan yolcular hayatını kaybetti. Bu yolculardan birinin kimliği dünyaca ünlü manken ve modacı olan Zara Abid'a ait olduğu açıklandı. Herkesin merak ettiği ünlü modacı ve manken Zara Abid hakkında merak edilenler haberimizde.

ZARA ABİD KİMDİR?

Zara Abid, Pakistanlı bir manken ve oyuncu.Çeşitli fotoğraf çekimlerinde yer aldı.

İlk filmini Azeem Sajjad'ın yönettiği Chaudhry filminde yaptı.Ocak 2020'de Abid, 4. Hum Stil Ödülleri'nde "En İyi Kadın Modeli" kategorisinde ödül aldı.

Zara Abid 4 Nisan'da Pencap'ta Lahor'da doğdu.Büyüdü ve ailesi ile birlikte Karaçi'de ikamet etti ve lisans derecesini almadan ve showbiz'e girmeden önce okulunu St.Patrick'in Kız Lisesinden tamamladı.

Bir moda ikonu olarak, uzun boylu ve bronzlaşmış cilt teniyle tanınıyordu, bu da onu daha hafif cilt modelleri için basmakalıp bir tercihin baskın olduğu bir endüstride öne çıkardı. Abid'e göre, modellemeye başladığında, işe alındığı zaman, görünüşü ve ten rengi nedeniyle iddialara göre ayrımcılıkla karşılaştı. Bununla birlikte, yolunda ilerlediğini ve mesleki becerileri ve yetenekleri temelinde fırsatlar aldığını belirtmektedir. Rengi hakkında "çarpıcı ve tamamen unapologetik" olarak tanımlandı.

Zara Abid kimdir? Zara Abid kaç yaşında ve nereli? Zara Abid ne iş yapıyor? Zara Abid hayatı ve biyografisi!ZARA ABİD KİMDİR?

2019'da bir dergi için fotoğraf çekimlerinden biri, her zamanki cilt profilinden daha koyu bir gölgeyle şekillendirildi, "kara yüzü" ve kültürel kötüye kullanımı teşvik ettiği iddia edildiği için tartışma yarattı ve ırkçı olarak algılandı. Abid fotoğraf çekimini savundu, noktanın daha koyu tenli kadınları güçlendirmek ve temsilsizliklerine karşı bir mesaj göndermek olduğunu belirtti; ayrıca toplumda var olduğu iddia edilen "renkçiliği" de seslendirerek, diğer birçok fotoğraf çekimlerinde kasıtlı olarak daha açık tonlarda sunulduğu için neden karanlık bir profili benimsediği için eleştirildiğini sorguladı.

Modellediği tasarım markaları arasında Sana Safinaz, Wajahat Mansoor, Annus Abrar, Zaheer Abbas, Deepak ve Fahad, Payal Keyal, Alkaram, Gül Ahmed, Kayseria, Dhanak, Rang Ja, Nesil, Cumhuriyet Kadın Giyim ve diğerleri yer alıyor. Zong 4G gibi televizyon reklamlarında yer aldı.

Abid'in Instagram profilinde yaklaşık 80.000'e yakın takip vardı.

Mayıs 2020'de, Karaçi'deki Jinnah Uluslararası Havalimanı'na inişe son yaklaşırken çöken PIA Uçuş 8303 yolcuları arasında olduğu bildirildi; Lahor'daki amcasının cenazesine katıldıktan sonra şehre döndüğü söyleniyordu. Gemideki 99 yolcudan en az 66 kişinin öldüğü bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Pakistan Lahor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title