Haberler

Yusuf Demir Türk mü? Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Yusuf Demir Galatasaray'da yerli mi yoksa yabancı mı sayılacak?

Güncelleme:

Yusuf Demir Türk mü konusu gündeme geldi .Transfer dönemine damga vuran Galatasaray'da, taraftarı en çok heyecanlandıran isimlerden birisi de Yusuf Demir oldu. Bir dönem Barcelona forması da giyen genç yıldız ile ilgili en merak edilen konu ise Türk asıllı oyuncunun yerli statüde mi, yoksa yabancı statüde mi oynayacağı oldu. Peki, Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Yusuf Demir Galatasaray'da yerli mi yoksa yabancı mı sayılacak?

Galatasaraylı futbolsever transferin son gününde büyük mutluluk yaşadı. Art arda gelen transferlerden sonra eksiklerini kapatan ve şampiyonluk için kadrosunu iddialı bir hale getiren sarı kırmızılılar da en çok heyecan yaratan isimlerden birisi de şüphesiz ki Yusuf Demir oldu. Bir dönem Barcelona forması da giyen genç süper yıldızın kadroya katılmasının ardından mest olan taraftarların en çok merak ettiği konu ise yıldız oyuncunun yerli mi, yoksa yabancı oyuncu mu sayılacağı oldu. Konuya ilişkin taraftarlar internette en çok Yusuf Demir Türk mü? Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Yusuf Demir Galatasaray'da yerli mi yoksa yabancı mı sayılacak? sorularını araştırdı. Yusuf Demir ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YUSUF DEMİR TÜRK MÜ?

Yusuf Demir Türk asıllı Avusturya, Wien doğumludur.

Yusuf Demir Türk mü? Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Yusuf Demir Galatasaray'da yerli mi yoksa yabancı mı sayılacak?

YUSUF DEMİR GALATASARAY'DA YERLİ Mİ YOKSA YABANCI MI SAYILACAK?

Yusuf Demir, Avusturya milli takımını tercih etmesinden dolayı Galatasaray'da yabancı statüsünde oynayacaktır.

YUSUF DEMİR NEDEN YABANCI STATÜSÜNDE?

Yusuf Demir'in, Galatasaray'da yabancı statüsünde sayılmasının nedeni 2015-2016 sezonundan sonra milli takım tercihini başka bir ülkeden yana kullanmış olması.

2015-2016 sezonundan önce yapılan milli takım tercihlerinde Türk asıllı yabancı oyuncular, yerli statüde sayılıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Yusuf Demir Barcelona Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title