Haberler

Yiğitcan Saybir kimdir? Yiğitcan Saybir kaç yaşında ve nereli? Yiğitcan Saybir hangi takımda, hangi mevkii? Yiğitcan Saybir kariyeri

Güncelleme:

Basketbolseverlerin heyecanla takip ettiği basket maçlarının dikkat çeken ismi Yiğitcan Saybir, taraftarlar tarafından ilgiyle araştırılıyor. Basketbolseverlerin merakla araştırdığı oyuncular arasında Yiğitcan Saybir var. Peki, Yiğitcan Saybir kimdir? Yiğitcan Saybir kaç yaşında ve nereli? Yiğitcan Saybir hangi takımda, hangi mevkii? Yiğitcan Saybir kariyeri

Milli takımımızda yer alan basketbolcular, basketbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Merakla araştırılan A Milli Erkek Basketbol takımı oyuncularımız her maçın ardından performansı ile gündemde kalıp ilgileri üzerine topluyorlar. Basketbolseverler ise dikkatleri üzerine çeken yıldız basketbolcuların kim olduğunu merak edip araştırıyor. Basketbolcuların kariyerleri, nereli oldukları ve hangi takımda forma giydikleri taraftarlar tarafından araştırılan konulardan birisi. Peki, Yiğitcan Saybir kimdir? Yiğitcan Saybir kaç yaşında ve nereli? Yiğitcan Saybir hangi takımda, hangi mevkii? Yiğitcan Saybir kariyeri

YİĞİTCAN SAYBİR KİMDİR?

27 Şubat 1999 yılında İstanbul'da doğdu.Uzun forvet pozisyonunda görev almaktadır. Bursaspor basketbol takımında forma giyen basketbolcu, 2.03 metre boya sahiptir. Altı yaşından itibaren Anadolu Efes'te basketbola başladı. Altyapı takımlarında oynadı. 2017-18 sezonundan itibaren A takıma yükseldi. 2017-18 sezonunda normal sezonda 4 maçta görev aldı. 9,75 dakika süre alırken, 4,25 sayı, 2 ribaunt ve 0,25 asist istatistikleri ile oynadı. Basketbol Süper Ligi'nde ilk maçına 2017-18 sezonunda Fenerbahçe Doğuş deplasmanında çıktı. 4 Şubat 2018 tarihinde oynanan maçı Anadolu Efes 100-74 kaybederken, oyuncu 22 dakika süre aldı ve 11 sayı, 2 ribaunt istatistikleri ile oynadı. Aynı zamanda o sezondaki en verimli maçı oldu. 2018-19 sezonunda takımı ile Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonda 13 ve play off müsabakalarında 6 maç olmak üzere 19 maça çıktı. En verimli maçı, Sakarya BŞB ile oynanan 10 Nisan 2019 tarihli deplasman müsabakası oldu. 40 dakika sahada kaldı ve 23 sayı, 13 ribaunt, 3 asist ile oynadı. 2018-19 sezonunda Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu ile Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı ve Euroleague ikinciliği elde etti.

YİĞİTCAN SAYBİR MİLLİ TAKIM KARİYERİ

2016'da FIBA 17 Yaş Altı Erkekler Dünya Şampiyonası'nda Türkiye 17 yaş altı millî basketbol takımı ile finalde ABD'ye karşı oynadı ve takımı maçı 96-56 kaybetti. Bu sonuçla takımı turnuva ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı. 1-5 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen 24. Turgut Atakol Turnuvası'nda dört maçını kazanan Türkiye 20 yaş altı millî basketbol takımı ile şampiyonluk yaşadı. Organizasyonun "En Değerli Oyuncusu" ödülünü kazandı.

YİĞİTCAN SAYBİR HANGİ TAKIMDA, HANGİ MEVKİİ?

A Milli Erkek Basketbol takımında oynayan basketbolcu Bursaspor basketbol takımında oynamaktadır. Uzun forvet mevkiinde yer alıyor.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

A Milli Erkek Basketbol Takımı basketbol Bursaspor Gündem Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title