Haberler

Yaz Şarkısı 3. bölüm CANLI İZLE! Yaz Şarkısı ilk bölüm İZLE! Yaz Şarkısı FULL HD İZLE!

Güncelleme:

Yaz Şarkısı dizisinin yeni bölümü araştırılan konular arasında yer alıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizinin ilk bölümü merak konusu oldu. İşte, Yaz Şarkısı 3. BÖLÜM canlı izleme linki!

Başrollerinde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'in yer aldığı Yaz Şarkısı dizisi yeni bölümleriyle adından söz ettiriyor. Fox Tv ekranlarında yayınlana Yaz Şarkısı, farklı konusuyla dikkat çekiyor. Yaz Şarkısı dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Yaz Şarkısı dizisinin canlı izleme linki araştırılmaktadır. Yaz Şarkısı 3. BÖLÜM canlı yayın!

YAZ ŞARKISI KONUSU NE?

Okumak için geldiği İstanbul'da babasının hayaline tutunan ve o hayali annesinden gizlice gerçekleştirmeye çalışan Yaz'ın (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesini konu alıyor.

YAZ ŞARKISI OYUNCU KADROSU!

Fox Tv'nin yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın oyuncu kadrosunda, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç ve Selin Vardarlı isimleri yer almaktadır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaz'ın annesi Emine'ye söylediği Murat'ın evlilik teklifi yalanı istemsiz şekilde öyle büyür ki Yaz da Murat da çaresiz bir şekilde bu yalanı en gerçekçi haliyle sürdürmeye çalışırlar. Yaz'ın bankadan kovuldum geçici olarak bu şirketteyim bahanesini Murat öyle güzel büyütüp Emine'ye satar ki Emine artık karşısında birbirine aşık iki genç olduğundan emindir. Hatta Murat'ın aşkından dolayı Yaz'ı kendi çalıştığı şirkette işe aldırdığını düşünür. Fakat tabii ki bu şirketin de yalan çıkma ihtimalini göz ardı etmez ve müstakbel damadı ve kızıyla birlikte çalıştıkları yere gider. Smile Müzik'in patronunu yeni vokal konusunda ikna etmeye çalışan Kemal'in de Mehmet'le birlikte şirkete gelmesi Yaz'ı zor duruma sokar. Kemal, Yaz'ı Mehmet'e Yaz'ı yeni vokal olarak tanıtır. Yaz, Kemal'in şarkıyı kendisiyle birlikte söylemesi için yaptığı bütün girişimleri reddetmiş olsa da bu ani karşılaşma durumu tamamen değiştirir. Yaz bir anda kendini afiş çekimlerinde, klip hazırlığında bulur. Emine de bu sürede boş durmaz ve bir an önce düğün yapma isteğiyle dünürüyle tanışmak ister.

YAZ ŞARKISI CANLI İZLE!

Yaz Şarkısı ilk bölümü araştırılan konular arasında yer alıyor. Yaz Şarkısı dizisinin 3. BÖLÜMü saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanacaktır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Yaz Şarkısı Fox Tv Fox Gündem Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title