Haberler

Weghorst Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Weghorst Beşiktaş'a mı geliyor?

Güncelleme:

Manchester United'dan teklif alınca ara transfer döneminde Beşiktaş ile yollarını ayıran Wout Weghorst, yeniden siyah-beyazlı formayı giyebilir. Taraftarların sevdiği isim Weghorst'un Beşiktaş'a geri gelmesi gündemde yer alırken Weghorst Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Weghorst Beşiktaş'a mı geliyor? soruları aratıldı.

Beşiktaş'tan ayrılarak Manchester United'ın yolunu tutan Wout Weghorst, yeniden siyah-beyazlıların gündemine geldi. Beşiktaş taraftarının beğeni ile izlediği oyuncunun transfer haberinin son günlere gündeme gelmesiyle beraber arama motorlarında Weghorst Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Weghorst Beşiktaş'a mı geliyor? soruları aratıldı.

WEGHORST BEŞİKTAŞ'A GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Beşiktaş'tan ayrılarak Manchester United'ın yolunu tutan Wout Weghorst, yeniden siyah-beyazlıların gündemine geldi. Kırmızı Şeytanlar'da kalmasına ihtimal verilmeyen ve bonservisi Burnley'de olan Hollandalı golcünün yeniden siyah-beyazlılara kiralanabileceği iddia edildi. Wout Weghorst bu sezon Manchester United formasıyla 21 resmi maça çıktı. Hollandalı golcü bu karşılaşmalarda 2 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Manchester United Wout Weghorst Manchester Beşiktaş Gündem Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title