Haberler

Vildan Atasever kimdir? Vildan Atasever kiminle evli, kaç yaşında, nereli? Vildan Atasever hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Vildan Atasever'in üçüncü evliliği önceki gün müzisyen Mehmet Erdem ile oldu. Neredeyse bir yıldır birlikte olan ikili nikah masasına oturdu. Hayatı araştırılan Vildan Atasever kimdir? Vildan Atasever kiminle evli, kaç yaşında, nereli? Vildan Atasever hayatı ve biyografisi nedir?

Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu ile 2010 yılında evlendi. 4,5 yıl evli kaldıktan sonra 21 Ocak 2015 tarihinde karşılıklı anlaşmayla boşanmışlardır. Peki, Vildan Atasever kimdir? Vildan Atasever kiminle evli, kaç yaşında, nereli? Vildan Atasever hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

VİLDAN ATASEVER KİMDİR?

Vildan Atasever Erdem (d. 26 Temmuz 1981, Bursa), Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

1981'de Bursa'da beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Babasının görevi nedeni ile Diyarbakır'a taşınıp 4 yıl Diyarbakır'da yaşamıştır. Vildan Atasever ilk öğreniminin 3 yılını Diyarbakır'da okumuştur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji'nde, lise öğrenimini Cihangir Koleji'nde tamamladı. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu ile 2010 yılında evlendi. 4,5 yıl evli kaldıktan sonra 21 Ocak 2015 tarihinde karşılıklı anlaşmayla boşanmışlardır.

Vildan Atasever'in üçüncü evliliği önceki gün müzisyen Mehmet Erdem ile oldu. Neredeyse bir yıldır birlikte olan ikilinikah masasına oturdu.

KARİYERİ

İlk oyunculuğunu Perihan Mağden'in yazdığı, Kutluğ Ataman'ın yönettiği ve farklı sosyal sınıflardan gelen iki genç kızın yakınlaşmasını konu alan İki Genç Kız filminde oynadığı Handan rolüyle yaptı. Bu ilk filmi ile Altın Portakal / En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Bu önemli ödülü kazanmasının ardından kariyerinin en altın çağlarını yaşamaya başladı ve zirveye oturdu. Daha sonra 2003-2004 yılları arasında Kurtlar Vadisi adlı dizide oynadı.

Kadın İsterse adlı komedi dizisinde Hülya Avşar'ın kızını canlandırdı. Daha sonra 2006 yılında gösterime giren Kader filminde yer aldı ve 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Ardından Yaralı Yürek ve Bıçak Sırtı gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Show TV'de yayımlanan Gece Sesleri adlı dizide rol aldı. Gani Müjde'nin yazıp yönettiği Osmanlı Cumhuriyeti filminde Ata Demirer'le başrolü paylaştı ve film 1.423.000 kişi tarafından izlendi. Ay Yapım'ın projesi, 2009-2010 yılları arasında atv'de yayımlanan Samanyolu dizisinde Özcan Deniz'le beraber rol aldı. Sonra TRT 1'de Boyut Film'in yapımı olan Başrolde Aşk dizisine rol aldı. Daha sonra yine TRT 1'de yayımlanan Osmanlı Tokadı dizisinde İstanbul karakterini canlandırdı. Kanal D'de yayımlanan Yaz'ın Öyküsü dizisinde Umut karakterini canlandırdı. Ardından Klavye Delikanlıları adlı dizide Seyran rolünü oynadıktan sonra yine TRT 1'de yayımlanan Tek Yürek adlı dizide rol aldı. Günümüzde ise, TRT 1'de yayımlanan Kasaba Doktoru adlı dizide rol almaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Vildan Atasever Gündem Magazin Haberler

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Fatih Terim, Yunanistan takımı Panathinaikos'tan ayrıldı

Fatih Terim, Yunanistan takımı Panathinaikos'tan ayrıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title