Haberler

Vadi'den süper bölüm, Kurtlar Vadisi 23 Nisan

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 23 Nisan Perşembe günü süper bir bölümle ekranlara geliyor. Büyük hesaplaşmaların yaşancağı Kurtlar Vadisi Pusu 256.yeni bölümüyle yine izleyicileri Kanal D ekranları başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde büyük hesaplaşmalar yaşanıyor. Pusat Çakır ile Baltazar ikilisinin uzun süredir devam eden husumetleri bitiyor. İkiliden biri tutuştukları kavga sonrasında ölecek. Kurtlar Vadisi Pusu 256.yeni bölümde Polat Alemdar Fehmi ile ilk kez yüz yüze konuşuyor. İlk görüşmede Fehmi'yi geleceği hakkında uyaran Polat, tapınakçılara hizmet etmeye devam etmesi halinde sonunun ölüm olacağını söyleyerek konseyin tepesindeki ismi tehdit ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin önceki bölümünde Kuzey Irak'ta ŞEDİD'in eline esir düşen ve bölgeyi terk etmeleri için işkencelere maruz kalan Akif ve ekibi vaz geçmiyor. Akif, Siyah Sancak ekibiyle Irak'ta operasyonlarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır 23 Nisan Kanal D Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title