Haberler

Ünlü sanatçı Serpil Örümcer kimdir? Serpil Örümcer kaç yaşında, aslen nerelidir?

Güncelleme:

1968-1978 yılları arasında sinemanın vamp kadını olarak akıllara kazınan ünlü sanatçı Serpil Örümcer son günlerde vatandaşlar tarafından en çok merak edilen isimler arasında yer almaktadır. Peki, Serpil Örümcer kimdir? Serpil Örümcer kaç yaşında, aslen nerelidir?

2010 yılında madi açıdan sıkıntılar yaşayan ve Dekodizayn programı tarafından yenilenmiş ve iyi hale getirilen ünlü sanatçı internette en çok aratılan isimler arasında yer almakta. Serpil Örümcer ile ilgili detaylı bilgilere ve biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

SERPİL ÖRÜMCER KİMDİR?

Serpil Örümcer 1952 yılıda doğdu, "Bayan Bacak" lakaplı sanatçı.

Örümcer, bir dönemin ünlü pop sanatçısı Berkant (Bay Samanyolu) ile evlenmiştir. Beşiktaş'ta bir çay bahçesinde başlayan aşkları nikâh masasında sonlanmıştır. Bu arada, Berkant'ın çalıştığı gece kulübünde sahne almaya başlayan Örümcer, zaman içerisinde şöhret olmuştur. Aşkları sadece 1 yıl sürmüş ve Örümcer, kızı Fulya'ya hamileyken, eşi Berkant'tan, çok alkol kullandığı gerekçesiyle ayrılmıştır. Serpil Örümcer daha sonra müziğe başlamış ve 5 albüm ve 7 tane 45'lik çıkartmıştır.

Örümcer, daha sonra, 4 eşi daha bulunan Batmanlı iş adamı Hasan Ölük'le evlenmiştir.

İzmir Fuarı'nda 1969'da en büyük parayı alan sanatçıdır.

1990'larda cilt kanserine yakalanan ve büyük maddi sıkıntılar içinde olan Örümcer, yaşam mücadelesi vermektedir. 2010 yılında kötü durumda olan evi Dekodizayn programı tarafından yenilenmiş ve iyi hale getirilmiştir.

FİLMOGRAFİ

  • Ali Baba'nın Çiftliği (1978)
  • Dalgacı Mahmut (1976)
  • Adım Kan Soyadım Silah (1970)
  • Çingene Aşkı Paprika (1969)
  • Benim de kalbim var (1968)

DİSCOGRAFİ

45'likler

  • Düğün Şarkısı & Çok Yalnızım (Berkant'la birlikte)
  • Şaşkın Aşık & Su Sızmazdı Aramızdan
  • Bir Gün Hayat Biter & İster Al İster Alma (1969)
  • Sözünde Durmadın & Sen Hepsinden Güzelsin
  • Yaramaz Kız & Koş Aşkım Koş (1969)
  • Aşka Hasret & Ayrılık Acısı
  • Ey Sevda Ey Sevda & Nerde

Uzunçalarlar

  • Aşığım Bir Şoföre
  • Aşka Hasret
  • Yeşil Yeşil (1985)
  • Gül Gibi Koklarım Seni (1987)
  • Kerize Bak Kerize (1983)
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Serpil Örümcer Gündem Güncel Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title