Haberler

Uçak bileti tavan fiyatı ne kadar oldu, zam mı geldi? İşte yeni fiyatlar

Güncelleme:

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yeni düzenleme ile iç hat tek yön uçak biletlerinde tavan fiyat ücreti bir kez daha değişti. Peki Uçak bileti tavan fiyat ne kadar oldu?

Uçak bileti tavan fiyatı! Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yeni düzenleme ile iç hat tek yön uçak biletlerinde tavan fiyat ücreti bir kez daha değişti. Peki Uçak bileti tavan fiyat ne kadar oldu? Detaylar...

UÇAK BİLETİ TAVAN FİYATI 2023

İç hat tek yön uçak biletlerinde tavan fiyat ücreti değişti. Buna göre 1.650 TL olan fiyat yüzde 65 artışla 2 bin 500 TL'ye yükseltildi.

UÇAK BİLETİ TAVAN FİYATI NE KADAR ARTTI?

İç hat uçak biletlerine uygulanan maksimum ücrette yüzde 65 artışa gidildi. 1.650 TL olan fiyat, 850 TL artırılarak 2 bin 500 TL'ye çıktı.

EN SON NE ZAMAN DEĞİŞTİ?

Geçen Temmuz ayında iç hat tek yön uçuşlarda tavan fiyat, yüzde 43'lük artışla 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltilmişti.

TAVAN FİYATIN YILLARA GÖRE DEĞİŞİMİ

Tavan ücret 2013 yılında 299 TL, 2014'te 309 TL, 2017'de 352 TL, 2019'da 499 TL olarak belirlenmişti. 2022 yılına 599 lira olarak başlayan tavan fiyat daha sonra 1.150 liraya çıkarılmıştı. 2023'ün Temmuz ayında ise ücret 1.650 lira olarak güncellenmişti.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Zam Gündem Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title