Haberler

Üç Kız Kardeş yeni bölüm var mı, yok mu, neden yok? 7 Şubat 2023 Bu akşam Üç Kız Kardeş yeni bölümü yok mu, ara mı verdi, haftaya mı?

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş bugün yayın akışında yer almadı. Bunun ardından vatandaşlar, Bu akşam Üç Kız Kardeş dizisi var mı, yok mu, neden yok? 7 Şubat 2023 Üç Kız Kardeş yayınlanmayacak mı, ara mı verdi, haftaya mı? Üç Kız Kardeş neden yok? merak etti. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi bitti mi, final mi? Üç Kız Kardeş dizisi ara mı verdi? Üç Kız Kardeş dizisi bu hafta yok mu, haftaya mı olacak? İşte detaylar...

Üç Kız Kardeş, Süreç Film imzalı, ilk bölümü 22 Şubat 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı dram ve romantik türündeki Türk televizyon dizisi. Üç Kız Kardeş yeni bölüm var mı, yok mu, neden yok? 7 Şubat 2023 Bu akşam Üç Kız Kardeş yeni bölümü yok mu, ara mı verdi, haftaya mı? Üç Kız Kardeş neden yok?

ÜÇ KIZ KARDEŞ BU AKŞAM VAR MI, YOK MU, NEDEN YOK?

Bugün 7 Şubat 2023 Kanal D yayın akışında Üç Kız Kardeş dizisi yayın akışında yer almadı. Dizi bugün yayınlanmayacak. Bugün Kanal D'de "Son Durum Deprem Özel" programı ekranlara gelecek. Bu hafta deprem dolayısıyla birçok kanalda dizi ekrana gelmeyecek. Kanal D'de deprem bölgesinden anlık gelişmeler aktarılıyor.

KANAL D 7 ŞUBAT YAYIN AKIŞI

  • 19:00 - Kanal D Ana Haber
  • 20:00 - Son Durum "Deprem Özel"

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin yeni bölümünün haftaya yayınlanması bekleniyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üç Kız Kardeş 31 Ocak Salı akşamı yayınlanan 37. bölümde Somer ve Türkan'ın evliliklerinde büyük deprem yaşanıyor!

Somer, Türkan'ın Sevilay'la ilgili gerçeği bilerek sakladığını düşünerek, öfkeyle telafisi olmayan sözler söyler. Türkan, kendisini savunmaya çalışsa da Somer için büyük hayal kırıklığı yaşanır. İkili arasında güven bağları tamamen kopma noktasına gelir. Nesrin, Mustafa ve Sevilay'la yüzleşmek için evlerine gider. O sırada Türkan'la karşılaşınca Nesrin'in tepkisi sert olur. Türkan, annesinin sözlerine karşı kendisini savunmak istese de Nesrin dinlemez. Türkan, Sevilay'la ortaklığını devam ettirdiği için herkesten darbe alır.

Rüçhan, son olanları konuşmak için Nesrin'e gider. Somer'in Sevilay'ın Mustafa'nın annesi olduğunu öğrendiğini Nesrin'e söyleyen Rüçhan, Türkan'ı kötülemekten de geri kalmaz. Ancak Mesut sayesindeki bir gelişmeyle, Rüçhan ve Nesrin'in ilişkisi sürprizlere gebe kalır. Rüçhan ve Nesrin, rolleri değiştirince olanlar olur.

Türkan içinde bulunduğu karanlıktan çıkmak için çok güzel bir sebebe tutunmuşken, Somer'in yanlış zaman ve yerde oluşuyla, Türkan'ın tüm umutları yerle bir olur. Türkan'ı Rüçhan'a karşı söylediği ağır sözleri duyan Somer, annesinin ağladığını görünce Türkan'a resti çeker. Türkan, hamile olduğunu söylemek isterken bambaşka bir durumla karşı karşıya kalır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Üç Kız Kardeş Kanal D Dizi Gündem Magazin Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title