Haberler

Turgay Güler kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Turgay Güler hayatı ve hakkında bilgiler

Açık oturum programlarına da katılan Turgay Güler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Turgay Güler kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Hangi kanalda çalışıyor? Tüm detaylar sizlerle...

Gazeteci ve TV programcısı Turgay Güler dönem dönem gündeme gelmektedir. Yaptığı röportajlarla ve yazdığı kitaplarla gündeme gelen Turgay Güler kimdir, nerelidir, kaç yaşında, mesleği ne?

TURGAY GÜLER KİMDİR?

Turgay Güley 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Malatyalı'dır. Birçok gazetede muhabirlik yapan Turgay Güler birçok TV kanalında çalışmıştır. Meslek hayatına ilk olarak tanınması Kanal 7'deki özel haberleriyle olmuştur.

Turgay Güler kaç yaşında : 45 yaşında

Turgay Güler aslen nereli : Malatya

Turgay Güler mesleği nedir : Gazeteci

Turgay Güler 2006 senesinde ekranlara çıkmaya başlamıştır. Özellikle Ülke TV'deki "Sıradışı" programında kısa sürede ün kazandı ve izlenmeler aldı. Ardından uzun süre Akşam gazetesinde yazarlık yapan Turgay Güler sonrasında Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu. Turgay Güler 2014 yılından bu yana Güneş'in Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmektedir. Turgay Güler evli ve bir çocuk babasıdır.

Ayrıca Turgay Güler'in Mehdix, Sır Küpü ve Ruhlar Kuyusu adında 3 kitabı da bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Turgay Güler Turgay Güler İstanbul İstanbul Güneş Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Melih Andaç:

Kendisini tanımam etmem tv de tartışma programların da gördüğüm kadar.. Kalitesiz üslubu nedeniyle bende antipati oluşturdu.

36
24
yanıtYanıtla
Ali Kapancı:

Çok deneyimli ve ülkesini seven bir gazeteci ve televizyoncu hakikatleri konuşan kendisini tebrik ederim açık oturumlarını kaçırmam

30
26
yanıtYanıtla
Barut:

Çok mu çok laliteli ve ömgörülü beyefendi ve doğruları konuşan ve yürekli bir gazetecidir. Bazılarının işine gelmez ama ben kedisini seviyorum. Çok güvenilir insandır

20
28
yanıtYanıtla
Salih Yalçın:

Son dönemin standart gazetecilerinden. Yaptığı iş, vazifesi üzerine hükümetin savunuculuğunu yapmak.

12
8
yanıtYanıtla
ihsan gökçen:

turgay güler efendi ne mezunudur

4
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title