Haberler

Tuncay Şanlı kimdir? Güldür Güldür konuğu Tuncay Şanlı kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Güncelleme:

Ekranların sevilen programları arasında yer alan Güldür Güldür Show, bu akşam yılbaşına özel yeni bölümüyle yayınlanacak. Pek çok skeçte birbirinden ünlü isimler bir araya gelecek. Peki, Tuncay Şanlı kimdir? Güldür Güldür konuğu Tuncay Şanlı kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Tuncay Şanlı kimdir? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel Bölümünde; Yılbaşı akşamının sürprizlerinde Show TV'nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı oyuncularının performansı oldu. İsmail Demirci performansı ile izleyicileri hem büyüleyedi hem şaşırttı. Kuzey Yıldızı ekibi oyunculuklarının yanı sıra söyledikleri şarkılarla da yılbaşı akşamına damga vurdu. Güldür Güldür konuğu Tuncay Şanlı kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

TUNCAY ŞANLI KİMDİR?

Tuncay Şanlı 16 Ocak 1982 tarihinde Sakarya'da doğmuştur. 182 cm boyundadır ve kanat, forvet arkası ve santrafor mevkilerinde görev alabilmektedir. Tuncay Şanlı çok uzun yıllar Türkiye A milli takımında da forma giymiştir.

Tuncay Şanlı hangi takımlarda oynadı?

Tuncay Şanlı futbol kariyerinde gerek Türkiye'de futbol oynasa da, kariyerinin son bölümünü yurt dışında futbol oynayarak geçirmiştir. Kariyerine Sakaryaspor'un altyapısında başlamış olan Tuncay Şanlı'nın futbol kariyerini ve oynadığı takımları şu şekilde listelememiz mümkün:

  • 1 Temmuz 2000 - Sakaryaspor U21 takımında profesyonel olarak Sakaryaspor A takımına yükselmiştir.
  • 1 Temmuz 2002 - Sakaryaspor'dan Fenerbahçe 'ye 500 Bin Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştur.
  • 1 Temmuz 2007 - Fenerbahçe'den bedelsiz olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'ya transfer olmuştur.
  • 28 Ağustos 2009 - Middlesbrough'dan 5,70 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Stoke City'ye transfer olmuştur.
  • 31 Ocak 2011 - Stoke City'den 4,50 milyon Euro bonservis bedeli ile Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'a transfer olmuştur.
  • 12 Ağustos 2011 - Wolfsburg'dan 1 milyon Euro kira bedeli karşılığında Bolton takımına kiralanmıştır. 30 Haziran 2012 tarihinde Wolfsburg'a geri dönmüştür.
  • 4 Eylül 2012 - Wolfsburg'tan Bursaspor'a bedelsiz olarak transfer olmuştur.
  • 7 Şubat 2014 ve 20 Ağustos 2014 tarihleri arasında herhangi bir kulüpte oynamamıştır.
  • 20 Ağustos 2014 - Umm Salal kulübüne transfer olmuştur.
  • 10 Ağustos 2015 - Umm Salal kulübünden bedelsiz olarak Hindistan'ın Pune City takımına transfer olmuştur.
  • 1 Ocak 2016 - Aktif futbol kariyerini sonlandırmıştır.
  • Aynı zamanda Tuncay Şanlı milli takım formasını taşıdığı toplam 80 maçta görev almıştır. Bu maçlarda 22 gol atan Tuncay Şanlı 10 asist yapmış ve 5 de sarı kart görmüştür.

Tuncay Şanlı futbolu ne zaman bıraktı?

Tuncay Şanlı 1 Ocak 2016 tarihinde aktif futbolculuk kariyerini sonlandırmıştır ve şu an hiçbir takımda futbolcu olarak görev yapmaktadır. Tuncay Şanlı futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra, teknik direktörlük kariyerine başlamıştır. Tuncay Şanlı 2016/2017 sezonunda Sakaryaspor'un başında 13 maça çıkmış ve ardından bu görevinden ayrılmıştır. Tuncay Şanlı o günden bu yana hiçbir takım çalıştırmamıştır. Bugün kariyerine futbol yorumcusu olarak devam etmektedir.

Tuncay Şanlı'nın aktif futbol kariyerini sürdürdüğü dönemlerle ilgili olarak maaş bilgisi bulunmaktadır. Fakat Tuncay Şanlı'nın İngiltere Premier Lig'de oynadığı dönemde 2009 yılı maaşının 3 milyon İngiliz Sterlini olduğu bilinmektedir.

Tuncay Şanlı'nın istatistikleri

  • Fenerbahçe - 194 maç, 72 gol, 30 asist
  • Middlesbrough - 78 maç, 18 gol, 9 asist
  • Stoke City - 55 maç, 8 gol, 7 asist
  • Bursaspor - 47 maç, 1 gol, 5 asist
  • Umm Salal SC - 26 maç, 11 gol, 1 asist
  • Bolton - 22 maç, 1 gol, 2 asist
  • Pune City - 11 maç, 3 gol
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Güldür Güldür Show Tuncay Şanlı Show Tv Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title