Haberler

TOKİ CANLI YAYIN İZLE: TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki! TOKİ TV kura çekimi canlı yayın nasıl, nerden izlenir?

Güncelleme:

İlk Evim konut ve arsa projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan konut ve arsa kura çekimi nedeniyle birçok kişi tarafından TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki araştırılmakta. İşte TOKİ CANLI YAYIN İZLE: TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki! TOKİ TV kura çekimi canlı yayın nasıl, nerden izlenir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirilen duyuru ile birlikte adım adım olarak ilk evim konut ve arsa projesi kura çekim işlemleri devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından da kura çekimine dair bilgiler verildi. İşte TOKİ CANLI YAYIN İZLE: TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki! TOKİ TV kura çekimi canlı yayın nasıl, nerden izlenir?

TOKİ CANLI YAYIN İZLE

TOKİ sosyal konut projesi kapsamındakura çekilişi yapılacak. Kura çekimini takip etmek için TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE'ye tıklayınız.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim kampanyasına, gençlerden emeklilere, engellilerden şehit yakınlarına ve gazilere kadar 5 milyon 135 bin geçerli başvuru yapıldığını söyledi.

İstanbulluların sosyal konut ve arsa projelerine yoğun ilgi gösterdiğini, kendilerinin de bu ilgiye kayıtsız kalmadıklarını belirten Kurum, "Kasımda sona eren arsa ve iş yeri başvurularımızın süresini 15 Kasım'a kadar uzattık. Tabi 25 Ekim'de ilk temellerimizi Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 40 gün sonra attık. İlk kuralarımızı 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatıyoruz." Dedi.

TOKİ İLK İŞ YERİM KURA ÇEKİMİ SONUÇ SORGULAMA

TOKİ kura çekimi sonuçlarını sorgulamak için E devlet üzerinde yer almakta olan sistem üzerinden sorgulama işlemi gerçekleştirilebiliyor. TOKİ ilk iş yerim kura çekimi sonuç sorgulama işlemi için haberimiz içerisinde yer almakta olan bölüme tıklayabilirsiniz.

TOKİ İLK İŞ YERİM KURA ÇEKİMİ SONUÇ SORGULAMA LİNKİ

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Toki Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title