Haberler

Tehlikeli Görev oyuncuları kim? The Doorman Nerede, ne zaman çekildi? Tehlikeli Görev filmi konusu nedir?

Güncelleme:

Yönetmenliğini Ryuhei Kitamura'nın yaptığı 'Tehlikeli Görev' filmi ilk kez TV'de yayınlanacak. Oyuncu kadrosunda; Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie, Rupert Evans gibi isimlerin yer aldığı Tehlikeli Görev filmin senaryosunu ise; Lior Chefetz, Joe Swanson kaleme aldı. Tehlikeli Görev oyuncuları kim? Nerede, ne zaman çekildi? Tehlikeli Görev filmi konusu nedir?

Tehlikeli Görev oyuncuları kim? Nerede, ne zaman çekildi? sorularının yanıtı merak ediliyor. İlk kez 2020 yılında vizyona giren Tehlikeli Görev filminin başrollerinde Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie gibi isimler yer alıyor. Tehlikeli Görev (The Doorman) filmi konusu nedir? Tehlikeli Görev (The Doorman) filmi oyuncuları kimlerdir?

TEHLİKELİ GÖREV KONUSU

Deniz kuvvetlerinin bir üyesi olan Ali, son görevini tamamlamasının ardından New York'a döner. Bir apartmanda çalışmaya başlayan Ali, burada bir aile ile arkadaş olur. Bu sırada Victor Dubois'in lideri olduğu bir grup hırsız, ailenin tüm değerli eşyalarını çalmak için harekete geçer. Bu durumun ardından Ali, aileyi korumak için hırsızları etkisiz hale getirmeye çalışır. Ancak çete giderek daha acımasız hale gelince Ali, tüm ölümcül dövüş becerilerini kullanmak zorunda kalır.

  • Yönetmen: Ryuhei Kitamura
  • Oyuncular: Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie
  • Tür: Gerilim, Aksiyon
  • Ülke: 2020 / ABD
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Star Tv Gündem Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title