Haberler

Son Yaz yeni bölüm ne zaman? Son Yaz 23. bölüm bugün var mı? Son Yaz 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Son Yaz bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Son Yaz dizisi izlemek isteyen izleyiciler Son Yaz yeni bölüm ne zaman, Son Yaz 23. bölüm bugün var mı, Son Yaz son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. İşte, detaylar...

Diziseverlerin merakla beklediği Son Yaz bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Son Yaz dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Son Yaz yeni bölüm ne zaman, Son Yaz bölüm bugün mü, Son Yaz yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.

SON YAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selim hayatına Rize'de, tek başına devam etmektedir. Çocuklarından, gerçeklerden, her şeyden uzak yaşamaktadır. İstanbul'da yaşayan Yağmur ve Altay ile bile doğru düzgün görüşmemektedir.Selim'in bu inzivası sürpriz bir ziyaretçi ile bölünecektir.Önemli bir görev için İstanbul'a çağrılan Selim, hayata geri dönebilecek midir? Çocuklarını bile görmekten kaçan Selim'i, ne geri döndürebilir? Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Akgün ise kaçak durumdadır.Ancak her kaçışın bir sonu vardır. Ve o son, Akgün için çok yakındır.Akgün babasının hayatı için büyük bir pazarlığa girecek vebu pazarlık Akgün'ün hayatını sonsuza kadar değiştirecektir. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

SON YAZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Akgün ve Selim tekrar bir aradadır. Sare'nin teklifini kabul eden Akgün ve Selim artık büyük bir riskin içindedir. Şimdi yapılması gereken en önemli şey; Akgün'ü Sancaktarların içine sokmaktır ancak bu çok kolay olmayacaktır. Selim'in bunun için bir planı vardır.

Selim diğer yandan da Canan'ın gerçek katilinin peşine düşer. Sare'nin getirdiği ipucu ile Selim için her şey baştan başlar. Sare ise her şeyin planladığı gibi gitmesinden memnundur ancak Soner ve Naz tüm planları alt üst edecektir. Yağmur ve Akgün ise kendini yepyeni bir denklemin içinde bulacaktır. Akgün ve Yağmur için zaten zor olan hayat, Cihan Sancaktar'ın dahil olmasıyla daha da zorlaşacaktır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Son Yaz Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Bakmadan Geçme

Sandıklar bir kez daha kuruluyor! 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak

Sandıklar bir kez daha kuruluyor! 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title