Haberler

Sevmek Zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı neden bitiyor? Sevmek Zamanı dizisi ne zaman bitecek?

Güncelleme:

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sevmek Zamanı dizisinin final fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban ve Ömer Aydın'ın üstlendiği Sevmek Zamanı dizisi, son kez izleyici karşısına çıkacak. Peki, Sevmek Zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı bitiyor mu? Sevmek Zamanı dizisi ne zaman bitecek? Sevmek Zamanı son bölümde neler oluyor? Sevmek Zamanı final bölümü izle!

Sevmek Zamanı dizisi her hafta pazartesi akşamları yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyordu. Seyircilerin üzüleceği bir karar veren dizi final yapıyor. Peki, Sevmek Zamanı son bölümde neler oluyor? Sevmek Zamanı final bölümü izle! Sevmek Zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı bitiyor mu? Sevmek Zamanı dizisi ne zaman bitecek? İşte detaylar haberimizde...

SEVMEK ZAMANI FİNAL Mİ YAPIYOR, NEDEN BİTİYOR?

Başrollerinde İlhan Şen ve Deniz Işın'ın yer aldığı ATV'nin Süreç Film imzalı Sevmek Zamanı dizisinin 5. bölüm final fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu'nun üstlendiği Sevmek Zamanı dizisi, 5. bölümüyle birlikte ekranlara veda edecek.

Senaryosunu Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı dizi, 18 Temmuz Pazartesi akşamı son kez izleyicilerle buluşacak.

Sevmek Zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı neden bitiyor? Sevmek Zamanı dizisi ne zaman bitecek?

SEVMEK ZAMANI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Unutuyoruz, çünkü onlar bize susturduğumuz vicdanlarımızı hatırlatıyor!"

Firuze ve Kağan birlikte geçirdikleri hesaplaşma ve aşk dolu saatlerden sonra birbirine söz verir. Kağan tertemiz bir sayfa açtıktan sonra çıkacaktır Firuze'nin karşısına, Firuze de o dönene dek bekleyecektir.

Onların birbirlerinden kopamayacağını anlayan Mehmet'in ne yapacağı ise merak konusudur. Firuze'yi dört bir yandan kuşatan Leyla, oklarını bu kez Feryat'a yöneltir. Onu en hassas noktasından vuracaktır: Mesleğinden... Ortaya öyle bir iftira atar ki bu herkes için yıkıcı olur. Leyla'nın hezeyanlarına kulak tıkayamayan Taner de son hamlesini yapar. Zeynep'in yıllar önce işlediği suç üzerinden Kağan'ı Leyla'ya dönmesi için tehdit eder. Kağan ya Firuze'den vazgeçecek ya da annesinin ömrünü hapiste geçirmesine seyirci kalacaktır.

Peki Kağan bu girdaptan çıkabilecek midir? Firuze'ye verdiği sözleri tutabilecek midir?

Sevmek Zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı neden bitiyor? Sevmek Zamanı dizisi ne zaman bitecek?

SEVMEK ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nezarete düşen Firuze, onu Kağan'ın şikayet ettiğini düşünmektedir oysa gerçek çok farklıdır. Feryat, soluğu kardeşinin hayatını mahvettiğini düşündüğü Kağan'ın karşısında alır. Firuze'yi demir parmaklıkların ardından çıkaran Kağan, Leyla'nın ona büyük zararlar verebileceğini anlayınca iki yıllık suskunluğuna son verir. Leyla'nın yüzüne kızlarının hayatına mal olan kaza ile ilgili sarsıcı gerçekleri haykırır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sevmek Zamanı Atv Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title