Haberler

Serdar Aziz kadroya alınmadı mı? Milli maçta yok mu, neden yok, kadroya çağrılmadı mı? Türkiye maçında Serdar Aziz neden oynamıyor?

Güncelleme:

Euro 2020 maçları bugün başlıyor. Türkiye Euro 2020 kadrosunda kimler olacak merak edildi. Bugünkü maçta yer almayan isimlerden birisi Serdar Aziz oldu. Peki, Serdar Aziz neden turnuvada yok? Serdar Aziz kadroya çağrılmadı mı? Serdar Aziz kadroda yer almıyor mu? Serdar Aziz neden maçta yok? Tüm detaylar yazımızda...

Euro 2020 turnuvası bugün İtalya-Türkiye maçı ile başlıyor. Maçlar başlamadan önce kadroda bulunmayan oyuncular hakkında araştırma yapıldı. Peki, Serdar Aziz kadroda var mı? Serdar Aziz maçta yer alacak mı? Serdar Aziz maçta neden oynamıyor? Serdar Aziz Euro 2020 turnuvasında neden yok?

SERDAR AZİZ EURO 2020 NEDEN OYNAMIYOR? NEDEN YOK?

TFF'nin resmi sitesinde yer alan bilgiye göre Serdar Aziz, Euro 2020 A Milli Takım kadrosunda yer almadığı için bu turnuvada oynamayacak. 26 kişilik kadroya Serdar Aziz çağrılmadı. Bundan dolayı Serdar Aziz kadroda bulunmadığı için maçta yer almıyor.

EURO 2020 TURNUVASI İÇİN KADROYA KİMLER ÇAĞRILDI?

Euro 2020 turnuvası için A Milli Takım kadromuza genellikle genç oyuncular çağrılmıştır. Kadrodaki futbolculara baktığımızda hemen hemen hepsinin en fazla 1994-1995 doğumlu oldukları görülmektedir. Kadrodaki en tecrübeli ve büyük isim 1985 doğumlu Burak Yılmaz oldu. Kadrodaki en genç oyuncu ise 21.05.2001 doğumlu Rıdvan Yılmaz oldu.

Şimdi sizler için Türkiye'nin Euro 2020 turnuva kadrosunu paylaşalım.

TÜRKİYE EURO 2020 KADROSU

KALECİLER:

Altay Bayındır

Fehmi Mert Günok

Uğurcan Çakır

DEFANS:

Mehmet Zeki Çelik

Çağlar Söyüncü

Kaan Ayhan

Merih Demiral

Mert Müldür

Ozan Muhammed Kabak

Cengiz Umut Meraş

ORTA SAHA:

Yusuf Yazıcı

Dorukhan Toköz

İrfan Can Kahveci

Okay Yokuşlu

Orkun Kökçü

Ozan Tufan

Taylan Antalyalı

Hakan Çalhanoğlu

FORVET:

Burak Yılmaz

Cengiz Ünder

Abdülkadir Ömür

Muhammed Kerem Aktürkoğlu

Halil İbrahim Dervişoğlu

Kenan Karaman

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Serdar Aziz Gündem Spor Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title