Haberler

Sema Bekmez ne zaman öldü, kimdir? Murat Göğebakan'ın eşi öldü mü? Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez neden öldü?

Usta sanatçı Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez'in hayatına dair detaylar araştırılıyor. Kullanıcılar, Sema Bekmez kimdir, Sema Bekmez'in eşi kim sorusunu araştırıyor. Şarkıları ve besteleri ile dikkat çeken Göğebakan ile yaptığı evlilik nedeniyle adından söz ettirmişti. Sema Bekmez biyografisi haberimizde. Murat Göğebakan'ın eşi öldü mü?

Murat Göğebakan'ın eşi öldü mü, Sema Bekmez kimdir sorusu gündemde sıkça yer alan sorulardan biridir. Menajer/organizatör olarak görev yapan Bekmez hakkında ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Sema Bekmez nereli? Sema Bekmez ile Murat Göğebakan neden ayrıldı? İşte, Sema Bekmez hayatına dair ayrıntılar...

SEMA BEKMEZ KİMDİR?

Bekmez, 2000 yılında şarkıcı Murat Göğebakan ile hayatını birleştirmiş ve bu gelişme ile tanınmıştı. Yaklaşık 11 yıl süren evlilik 2011 yılında son buldu. Bu evlilikten ise çiftin Bülent isminde bir oğulu dünyaya geldi. Sema Bekmez menajer - organizatör olarak tanınıyordu.

Sema Bekmez kimdir? Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez nereli, kaç yaşında?

2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez'le ayrılmıştı. Evliliğin bitmesine neden olarak da ihanet iddiası gösterildi. 31 Temmuz 2014 yılında Murat Göğebakan yaşamını yitirdi. Böylelikle çift 2011'de kesin olarak boşandı. Sema Bekmez, 6 Kasım 2020 tarihinde hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Bekmez'in şeker komasına girdiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Murat Göğebakan Murat Göğebakan Murat Göğebakan Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (7)

ÖZGÜL:

Bu ilk evliliği değil ki onun,o aldatmaya alışkındı...

9
6
yanıtYanıtla
Yusuf:

Şimdi hesap günü hayde bakalim.

14
0
yanıtYanıtla
ÖZGÜL:

Onda erkek çoktu...

10
3
yanıtYanıtla
Mustafa:

Kimmiş bu hanım efendi tanıyamadım

yanıt1
yanıt1
muhammed mustafa Yilmaz:

Bu arada rahmetlinin oğlu Bülent ilk evliliğindendir.

10
2
yanıtYanıtla
Şahin yerebakan:

Şimdi yeni birini bulursun mezarda

4
0
yanıtYanıtla
hidayet:

Turabiyle işi ne baska erkeklerdemi var

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title