Haberler

Selen Sevigen kimdir? Selen Sevigen hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Son zamanlarda duyulan haberlerin ardından birçok kişi tarafından merak edilen isimlerden birisi olan Selen Sevigen kimdir? Sorusu, kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Hayatı ile gündeme gelen Selen Sevigen kimdir? Sorusu, gün içerisinde birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Selen Sevigen kimdir? Selen Sevigen hayatı ve biyografisi!

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen ile 6 yıl evli kalan Selen Sevigen hakkında birçok detay ve konu merak ediliyor, araştırılıyor. 2016 yılında evliliklerini sonlandıran çift, yollarını ayırmıştı. Ayrılıklarının ardından uzun bir süre boyunca sessizliğini koruyan Selen Sevigen'in hayatı ve biyografisi de oldukça merak ediliyor. Selen Sevigen kimdir? Sorusu da sıklıkla merak edilenler arasında. Peki, Selen Sevigen kimdir? Selen Sevigen hayatı ve biyografisi!

SELEN SEVİGEN KİMDİR?

Selen Sevigen, 1979 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, ABD'nin Kaliforniya Üniversitesi'nde öğrenim hayatına devam etti. Daha sonra İngiltere'de London Academy of Music and Dramatic Arts'ta müzik ve Sinema eğitimi aldı.

Bernard Hiller'dan ders alıp oyunculuk kariyerine başladı. Türkmax ekranlarında Gala adlı sinema programının sunuculuğunu gerçekleştiren Selen Sevigen, O Şimdi Mahkum ve O…Çocukları isimli filmlerde rol aldı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı olan Selen Sevigen daha önce ismi futbolcu Tuncay Şanlı ile gündeme gelmilti.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Şarkıcı Gökhan Özen ile nişanlandılar. Babasının ısrarlarına rağmen politikaya atılmayan Selen, bir dönem yönetmen Abdullah Oğuz'un asistanlığını yaptı. 7 Temmuz 2010 da Gökhan Özen'le evlendi. Bu evlilikten 2 kız çocukları vardır. Gökhan Özen ile 2016 yılında boşanarak evliliklerine notayı koydu.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Selen Sevigen Gündem Magazin Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title