Haberler

Şebnem Dönmez Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Şebnem Dönmez Yasak Elma'dan ayrıldı mı, neden yok?

Güncelleme:

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Melisa Doğu, Sevda Erginci, Murat Aygen, Nehir Erdoğan, Barış Ataç ve Bahtiyar Memili gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi, final sezonuyla ekrana geliyor. İzleyicileri ekranlara kilitleyen dizinin sevilen oyuncusu hakkında ise Şebnem Dönmez Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Şebnem Dönmez Yasak Elma'dan ayrıldı mı, neden yok? soruları yer aldı. İşte Yasak Elma dizisinden ayrılan isimler!

Final sezonuyla ekrana gelen Yasak Elma dizisinde yaprak dökümü yaşanacak. Emre Kızılırmak, Elif Yılmaz gibi başarılı isimlerden Yasak Elma'dan ayrılacağı haberlerinin ardından arama motorlarında Şebnem Dönmez'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı aratıldı. Peki, Şebnem Dönmez Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Şebnem Dönmez Yasak Elma'dan ayrıldı mı, neden yok?

ŞEBNEM DÖNMEZ YASAK ELMA'DAN AYRILIYOR MU?

Final sezonuyla ekrana gelen Yasak Elma dizisinde yaprak dökümü yaşanacak. Emre Kızılırmak, Elif Yılmaz ve Şebnem Dönmez, 6 sezondur yayınlanan Yasak Elma dizisinde ayrılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Selim karakterine hayat veren Emre Kızılırmak projeye veda edecek. Kızılırmak'ın yanı sıra bu akşam 170. bölümü yayınlanacak olan dizide Julia'nın (Nehir Erdoğan) asistanı Tuğçe'ye hayat veren Elif Yılmaz da projeye veda edecek. Başarılı performansıyla dikkat çeken Yılmaz, ekipten 171. bölümde ayrılmış olacak.

Şebnem Dönmez Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Şebnem Dönmez Yasak Elma'dan ayrıldı mı, neden yok?Şebnem Dönmez

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Biran Damla Yılmaz Nehir Erdoğan Şebnem Dönmez Sevda Erginci Murat Aygen Melisa Doğu Şevval Sam Eda Ece Gibi Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title