Haberler

Robbie Williams Türkiye konserini nerede verecek? Robbie Williams konseri ne zaman, biletleri ne kadar?

Güncelleme:

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, Türkiye'deki ilk konserini verecektir. Robbie Williams Türkiye konserini nerede verecek? Robbie Williams konseri ne zaman, biletleri ne kadar? soruları gündeme geliyor. Peki, Robbie Williams Türkiye konserini nerede verecek? Robbie Williams konseri ne zaman, biletleri ne kadar?

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, müzikseverlerle Türkiye'de buluşacak. Robbie Williams Türkiye konserini nerede verecek ve Robbie Williams konseri ne zaman, biletleri ne kadar merak ediliyor. Robbie Williams Türkiye konserini nerede verecek? Robbie Williams konseri ne zaman, biletleri ne kadar? Detaylar haberimizdedir…

ROBBIE WILLIAMS TÜRKİYE KONSERİNİ NEREDE VERECEK?

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, Türkiye'deki ilk konserini 17 Ağustos'ta Bodrum'da müzikseverlerle buluşacak. 17 bin 600 liradan satışa çıkarılacak olan konser biletleri çevrim içi satış kanalları üzerinden temin edilebilecek.

ROBBIE WILLIAMS KONSERİ NE ZAMAN?

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 17 Ağustos'ta Bodrum'da müzikseverlerle buluşacak. Türkiye'deki ilk konserini Bodrum'da verecek olan Williams, ilçedeki bir otelde 17 Ağustos'ta saat 21.00'da hayranlarının karşısına çıkacak. Konser biletleri ise 17 bin liradan satışa çıkarılacak.

ROBBIE WILLIAMS KONSER BİLETLERİ NE KADAR?

Robbie Williams'ın konser repertuvarında sevilen şarkılarının yanı sıra efsanevi parçası "Feel"i de seslendireceği öğrenildi. Öte yandan konserin gerçekleşeceği otelin internet sitesinden yapılan açıklamada, otelde konaklayanların ücretsiz katılabileceği konsere, otel dışından gelmek isteyenlerin de çevrim içi satış kanalları üzerinden biletlerini temin edebileceği kaydedildi. Ayrıca konser biletinin 17 bin 600 liradan satışa çıkarıldığı da bildirildi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Robbie Williams Türkiye Gündem Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title