Haberler

Pelin Akil kimdir? Pelin Akil hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Dizi ve tiyatro oyuncusu Pelin Akil zaman zaman magazin gündemine geliyor. Son olarak sosyal medya uygulamasını denerken yaşadığı diyalog ile gündem gelen Pelin Kail hakkında araştırmalar yapıldı. Pelin Akil kimdir? İşte Pelin Akil hayatı ve biyografisi!

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Pelin akil sosyal medya uygulamasında yaşadığı diyalog ile ilginç anlar yaşadı. Magazin gündemine de konu olan Pelin akil hakkında Pelin Kil kimdir? Pelin Akil hayatı ve biyografisi gibi konular arandı. İşte Pelin Akil'in bilinmeyenleri…

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil Doğum Tarihi: 17 Nisan 1986

Pelin Akil Kaç Yaşında: 33 yıl yaşında

Pelin Akil Nereli: İstanbul

Pelin Akil Eş: Anıl Altan (e. 2016)

Pelin Akil Eğitim: İstanbul Üniversitesi

Pelin Akil Ebeveynler: Şenay Bedriye Özgün

Pelin Akil Çocuklar: Alin Altan, Lina Altan

Pelin Akil (d.17 Nisan 1986 İstanbul) Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum sevgilim ve Closer gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır. Pelin Akili biz ilk FOX'ta yayınlanan Arka Sıradakiler dizisiyle tanidik, ardından TRT 1'de yayınlanan Pana Film'in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünu oynadı, Kurt Kanunun'da oynadığı süreçte bir de TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakterine can veriyordu. Daha sonra Pelin Akil başka projelerde yer aldı ama 6. sezonda tekrar Seksenler dizisine dahil olmuştur. 2012 yılında Suskunlar dizisinde Nisan karakterini canlandıran Pelin Akil daha sonra karşımıza TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma dizisiyle çıktı. 2015'te Show TV'de yayınlanan Ne Münasebet dizisinde Nil karakterine can vermiştir. Bunların yani sıra ATV de yayınlanan Aile İ?i ve yine Star TV de yayınlanan Çember gibi projelerde yer almıştır. Pelin Akil sadece dizilerde oynamadı, hem beyaz perdede hem tiyatro oyunlarıyla karşımıza çıkmaya devam etti.

Pelin Kil kimdir? Pelin Akil hayatı ve biyografisi!

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Sosyal Medya Pelin Akil Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title