Haberler

Paul Pogba futboldan neden men edildi? Doping testi nedir? Paul Pogba futbolu bıraktı mı?

Güncelleme:

Ünlü futbolcu Paul Pogba'nın futboldan men edilme sebebi ve doping testi hakkındaki sorular gündemde. Pogba'nın futbolu bırakma iddiaları da merak konusu. Peki, Paul Pogba futboldan neden men edildi? Doping testi nedir? Paul Pogba futbolu bıraktı mı? İşte detaylar...

Fransız yıldız Paul Pogba'nın Udinese- Juventus maçından sonra yapılan doping testi pozitif çıktı. Paul Pogba'nın futbolculuk kariyeri merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Paul Pogba'nın durumu araştırılmaktadır. Peki, Paul Pogba futboldan neden men edildi? Doping testi nedir? Paul Pogba futbolu bıraktı mı? Detaylar haberimizde...

PAUL POGBA FUTBOLDAN NEDEN MEN EDİLDİ?

Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba, 20 Ağustos'ta oynanan Udinese-Juventus maçından sonra yapılan doping testi pozitif çıkınca futboldan geçici olarak men edildi. İtalya Anti Doping Komitesi tarafından alınan bu karar sonrası Pogba'nın durumu hakkındaki nihai kararın kısa süre içerisinde verilmesi bekleniyor.

O MAÇTA FORMA GİYMEMİŞTİ

İtalyan devi Juventus, ligin ilk haftasında oynanan Udinese karşılaşmasını 3-0'lık skorla kazanmıştı. Pogba ise o mücadelede süre almamıştı.

TEDBİR AMAÇLI FUTBOLDAN MEN EDİLDİ

Juventus, 30 yaşındaki yıldız futbolcunun doping testinin pozitif çıkması nedeniyle İtalya Anti Doping komitesi tarafından tedbiren futboldan geçici olarak uzaklaştırıldığını duyurdu. Paul Pogba hakkındaki nihai kararın kısa süre içerisinde verilmesi bekleniyor.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Paul Pogba Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024? Bayern Münih Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Münih R.Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Rungrado 1 Mayıs Stadyumu nerede, hangi ülkede, kapasitesi ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title