Haberler

Parma - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Parma - Juventus hangi kanalda? Canlı İzle

Güncelleme:

19 Aralık'ta oynanacak olan, Parma - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Parma - Juventus hangi kanalda? Canlı İzle...

19 Aralık'ta oynanacak olan, Parma - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Parma - Juventus hangi kanalda? Canlı İzle... İşte detaylar

Parma - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Parma ve Juventus 19.12.2020 Cumartesi günü İtalya Serie A karşılaşmasına çıkıyor. Maçı Bein Sports 3 canlı yayınlıyor.

Parma Juventus Hangi Tarihte?

Parma Juventus Futbol karşılaşması tarihi 19.12.2020

Parma Juventus Hangi Kanalda?

Parma - Juventus maçını Bein Sports 3 canlı olarak yayınlayacak

Parma Juventus Maçı Hangi Gün?

Parma - Juventus maçı Cumartesi günü oynanacak

Parma Juventus Saat Kaçta?

Parma - Juventus Maçın başlama saati 22:45

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Parma takımında Mihaila sakat. Juventus cephesinde ise Arthur ve Merih Demiral'ın sakatlığı bulunuyor.

Parma'nın ilk 11'i

Parma'nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Riccardo Gagliolo, Jacopo Dezi, Bruno Alves, Yordan Osorio, Juan Brunetta, Juraj Kucka, Vincent Laurini, Jasmin Kurtic, Gervinho, Roberto Inglese.

Juventus'un ilk 11'i

Juventus'un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Leonardo Bonucci, Juan Cuadrado, Danilo, Frabotta, Matthijs De Ligt, Rodrigo Bentacur, Adrien Rabiot, Kulukevski, Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala.

Beraberliklerin Takımı Parma

Beraberliklerin takımı Parma, 1 puanla yetinmeye devam ediyor. Ev sahibi bu sezon çıktığı 12 İtalya Serie A Ligi sınavının 6'sında 1 puanla yetindi. Son olarak evinde Cagliari'yi konuk eden Parma, etkisiz hücum performansının yanı sıra savunma hattında hata yapmadı ve 1 puanı hanesine yazdırdı. 0-0'lık beraberlikle birlikte ev sahibi üst üste 3. Beraberliğini aldı. Parma maç kazanmakta zorlansa da, kolay maç kaybetmiyor. Parma takımında Mihaila sakat.

Juventus Beraberlikle Yetindi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nden 3-0'lık Barcelona galibiyetiyle dönen Juventus, Serie A Ligi sahnesinde ise Genoa'yı deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başararak performansının zirvesine çıkmıştı. Harika bir hafta geçiren Pirlo ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Atalanta'yı evinde konuk ederken, maçın başlama düdüğüyle birlikte savunmada açıklar veren konuk ekip, Federico Chiesa'nın enfes golüyle 1-0 öne geçmeyi başarsa da, skoru koruyamadı ve 1-1'lik beraberliğe razı geldi. Juventus galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Juventus cephesinde ise Arthur ve Merih Demiral'ın sakatlığı bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İtalya Serie A Juventus Aralık Parma Gündem Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title