Haberler

Özgür Alter kimdir? 2023 İbo Show Yılbaşı Özgür Alter kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Star Tv de yayınlanan İbo Show programını, yılbaşına özel konuklarını ağırlıyor. Yılbaşı özel programında konuk olan Özgür Alter kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. 2023 İbo Show Yılbaşı Özgür Alter kaç yaşında, nereli olduğu seyirciler tarafından araştırılıyor. Peki, Özgür Alter kimdir? İbo Show Yılbaşı Özgür Alter kaç yaşında?

2023 İbo Show Yılbaşı Özgür Alter kaç yaşında, nereli ve kimdir soruları gündeme geliyor. Star Tv de yayınlanan İbo Show programına Özgür Alter konuk oluyor. Özgür Alter kimdir, kaç yaşında ve nereli merak ediliyor. 2023 İbo Show Yılbaşı Özgür Alter kaç yaşında, nereli olduğu araştırılıyor. Özgür Alter kimdir? 2023 İbo Show Yılbaşı Özgür Alter kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizdedir…

ÖZGÜR ALTER KİMDİR?

Özgür Alter, 1979 yılında Van'da doğdu. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan sanatçı, ilk bestesini 17 yaşında yaptı. Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Antalya ve Anamur gibi çeşitli şehirlerde sahne alan Özgür Alter, 2011 yılında "Ayda Hüzün" isimli ilk albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Sanatçı, 2015 yılında sözü ve müziği kendisine ait olan 12 şarkılık "Repertuar" isimli albümünü dinleyicileriyle buluşturdu. Özgür Alter, 2018 yılında "Efkar" isimli albümü yayımladı. Sanatçı, son olarak 2020 yılında "Yakalım" isimli çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Özgür Alter Star Tv Yılbaşı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title