Haberler

Oya Alasya kimdir? Oya Alasya nereli, kaç yaşında? Zeki Alasya'nın eşi Oya Alasya'nın filmleri

Güncelleme:

Oya Alasya kimdir merak ediliyor. Türk Yeşilcam Sinema oyuncusu olan ünlü sanatçı, birçok filmde rol almıştır. Aynı zamanda eşi olan Zeki Alasya ile de aynı filmlerde oynamıştır. Peki, Oya Alasya kimdir? Oya Alasya nereli, kaç yaşında? Zeki Alasya'nın eşi Oya Alasya'nın filmleri

Oya Alasya kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Oya Alasya Türk tiyatrocu ve sinema oyuncusudur. Yeşilçam Sinemasının usta oyuncularından Zeki Alasya'nın eşidir. Oya Alasya kimdir? Oya Alasya nereli, kaç yaşında? Zeki Alasya'nın eşi Oya Alasya'nın filmleri! Detaylar haberimizdedir...

OYA ALASYA KİMDİR?

Gerçek adı Oya Mella olan Oya Alasya, tanımış tiyatro ve sinema oyuncusudur. Zeki Alasya'nın ilk eşi olan Oya Alasya, ünlü sanatçı ile olan evliğinden Zeynep isimli bir kız çocuğu sahibidir. 1949 yılında İstanbul'da doğmuştur. Zeki Alasya, 'Köyden İndim Şehre' ve 'Salak Milyoner' filmlerinde eşini canlandıran Oya Alasya ile gerçek hayatta da evlidir.

İsmi: Oya Alasya

Mesleği: Oyuncu

Aslen Nereli: İstanbul

Doğum Tarihi: 1949

Yaşı: 72

Burcu: İkizler

Oya Alasya eğitim hayatına İstanbul'da tiyatro ile başlamış ve 1960 yılında Zeki Alasya ile tanışması sonucunda sinema oyunculuğuna adım atmıştır.

Oya Alasya'nın Rol Aldığı Yapımlar

  • Kapıcının Kızı
  • Üç Gelin Altı Damat
  • Tamam mı Devam mı?
  • Sev Kardeşim
  • Köyden İndim Şehire
  • Salak Milyoner
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Zeki Alasya Gündem Magazin Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title