Haberler

Toplu taşımada maske zorunlu mu? Otobüslerde maske takmak zorunlu mu? Otobüste maske takılıyor mu?

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 29 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamanın ardından maske kullanımının yasak ve serbest olduğu mekanlar merak edildi. Otobüslerde maske zorunlu mu, toplu taşımada maske zorunlu mu, şehirlerarası otobüste maske takmak zorunlu mu sorularının yanıtı araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, otobüslerde maske takmak zorunlu mu?

Otobüslerde maske zorunlu mu sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarının ardından maskenin nerelerde kullanılmaya devam edeceğinin altı çizildi. Maske zorunluluğu ile ilgili toplu taşıma, uçak, otobüs ve okullar için açıklama geldi. Türkiye'nin merakla beklediği Bilim Kurulu Toplantısı sonrası koronavirüste alınan yeni kararlar belli olmuştu. Peki, Otobüslerde maske zorunlu mu? Toplu taşımada maske zorunlu mu? Şehirlerarası otobüste maske takmak zorunlu mu? Otobüslerde maske takmak zorunlu mu? Detaylar haberimizdedir...

OTOBÜSLERDE MASKE ZORUNLU MU?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Vaka sayıları arka arkaya üç gün 1.000'in altında gerçekleşti. Toplu taşıma araçlarında maskeleri istersek çıkarabiliriz. Yol maskesiz daha kısa!" dedi.

Toplu taşımada maske zorunluluğunun kaldırıldığını duyuran Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı: "Hastaneler hariç, maske mecburi olmaktan çıktı. Fakat bunca tecrübeden sonra, başta toplu taşıma araçları olmak üzere, kalabalık kapalı alanlar için maskemizi yanımıza alabiliriz."

UÇAKLARDAKİ MASKE YASAĞI DA KALDIRILDI

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Yarın size maskelerimizin ardından değil, her zamanki gibi tüm içtenliğimiz ile gülümseyeceğiz. Milletçe gayret ettik, kurallara uyduk, sabrettik ve kazandık. Şimdi tebessüm zamanı" paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fahrettin Koca Fahrettin Koca Fahrettin Koca HES kodu HES kodu HES kodu Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title