Haberler

Oppenheimer after credit var mı? Oppenheimer'da jenerik sonrası sahne var mı? Oppenheimer sonunda sahne var mı?

Güncelleme:

Son günlerine en çok konuşulan konularından bir tanesi olan Oppenheimer filmine dair Oppenheimer after credit var mı? Sorusu merak ediliyor. Peki, Oppenheimer after credit var mı? Oppenheimer'da jenerik sonrası sahne var mı? Oppenheimer sonunda sahne var mı?

Birçok farklı filmde jenerikten sonra sahne bulunuyor ve bu nedenle sahneyi merak edenler konu hakkındaki araştırmalarını gerçekleştiriyor. Oppenheimer after credit var mı? Sorusu bu nedenle izleyiciler tarafından merak edilmekte. Oppenheimer after credit var mı? Sorusunu merak edenler için bu haberimizde yanıtladık. Peki, Oppenheimer after credit var mı? Oppenheimer'da jenerik sonrası sahne var mı? Oppenheimer sonunda sahne var mı?

OPPENHEİMER AFTER CREDİT VAR MI?

Oppenheimer filminde after credit bulunmuyor. Christopher Nolan diğer filmlerinde de jenerik sonrası sahneleri tercih etmemişti. Ayrıca konu hakkında yaptığı bir açıklamada bu tarz seçimlerin kendi tarzı olmadığını da bildirmişti. Filmin uzunluğu ve Nolan'ın açıklamaları göz önünde bulundurulduğunda Oppenheimer filminde after credit olmamasının nedenini anlayabiliyoruz.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Oppenheimer Gündem Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title