Haberler

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konuğu İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

O Ses Türkiye, yılbaşı özel programı ile izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor. Birbirinden özel konukları ağırlayan programa İbrahim Çelikkol de konuk oldu. Peki, İbrahim Çelikkol kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu İbrahim Çelikkol kimdir?

Ekranların sevilen ses yarışma programı O Ses Türkiye, yılbaşı özel programında birbirinden özel konuklarıyla izleyenlere heyecanlı anlar yaşatıyor. Programın özel konuklarından biri de İbrahim Çelikkol. Peki, O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, nereli?

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL KONUĞU İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

Doğum tarihi: 14 Şubat 1982

Kaç yaşında : 38yaşında

Nereli : İzmit

İbrahim Çelikkol (d. 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli), Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model.

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi ile oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T. Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 - 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde Fırat Kazan' ı canlandırdı. 2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan Kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.

Yıl Film Rol Notlar ve ödüller
2008 Şamil Baturay Dizi
2009 Sinan Atalay Dizi
2010 Mithat Dizi
2010 2011 Gül Ali Karadağ Dizi
2012 Ulubatlı Hasan Film
2011-2012 Cemil Özdemir Dizi
2013-2014 Fırat Kazan Dizi
2014 Ali Film
2014 Oğuz Dizi
2016 Mehmet Çavuş Dizi
2016 Ali Nejat Karasu Dizi
2017-2018 Ferhat Aslan Dizi
2018-2019 Mert Barca Dizi
2019- Mehdi Dizi
2020/2021 Film
Kaynak: Haberler.com / Gündem

İbrahim Çelikkol O Ses Türkiye Yılbaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Vanspor, Bursaspor maçında sahadan çekildi

Vanspor, Bursaspor maçında sahadan çekildi

Seyahat süresi 7 saate düştü! İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren seferleri başladı

Seyahat süresi 7 saate düştü! İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren seferleri başladı

5 yaşındaki Edanur'un çukura düşerek ölmesiyle ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi

5 yaşındaki Edanur'un çukura düşerek ölmesiyle ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi

Gözüne kestirdiği kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasbetti

Gözüne kestirdiği kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasbetti

İstanbul metrolarında İmamoğlu'nu kızdıracak afişler

İstanbul metrolarında İmamoğlu'nu kızdıracak afişler

Ata tecavüz eden PKK'lı iğrenç eylem için ahıra defalarca gitmiş! İşte gün yüzüne çıkan detaylar

Ata tecavüz eden PKK'lı iğrenç eylem için ahıra defalarca gitmiş! İşte gün yüzüne çıkan detaylar

title