Haberler

Nuh Köklü Kimdir ? Köklü'nün Ölümünü Arkadaşı Anlattı

Güncelleme:

Nuh Köklü kimdir ? Kadıköy'de arkadaşlarıyla eğlenirken camına kartopu isabet eden esnaf tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden Nuh Köklü "Keşke rüya olsa" demiş.

Nuh Köklü kimdir ? İstanbul'un Kadıköy ilçesinde arkadaşlarıyla kar topu oynayan gazeteci Nuh Köklü, kar topunun vitrinine gelmesine öfkelenen bir esnaf tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Nuh Köklü'yü bıçakla yaraladıktan sonra bir kaç kez "Bana bir şey olmaz" dediğini ifade eden arkadaşları Nuh'un son sözlerinin de "Keşke rüya olsa" olduğunu dile getirdi.

BU KEZ HEDEF BİR GAZETECİYDİ

Türkiye Özgecan Aslan'ın bıçaklı saldırıyla öldürülmesi olayını konuşurken, dün akşam bir başka bıçaklı saldırıyla cinayet haberi de İstanbul'un göbeğinden; Kadıköy'den geldi. Kurban bu kez gazeteci Nuh Köklü'ydü.

ARKADAŞLARIYLA KAR TOPU OYNUYORDU

Olay, saat 22.00 sıralarında Yeldeğirmeni Mahallesi'nde yaşandı. Meclis'te görüşülmesine başlanan İç Güvenlik Yasası'na karşı düzenlenen protestoya katılan Nuh Köklü, yaklaşık 10 arkadaşıyla Karakolhane Sokak'ta kar topu oynamaya başladı.

ÖNCE SOPAYLA SONRA BIÇAKLA SALDIRDI

Bu sırada dükkanının vitrinine kar topu isabet eden aktar dükkanı sahibi Serkan A., tehditler savurmaya başladı.

İşyeri sahibi, Nuh Köklü ve arkadaşlarına önce sopayla saldırdı. Daha sonra dükkanından bıçak alarak dışarıya çıkan Serkan A., arbede sırasında yere düşen bir kişiyi kurtarmak isteyen Nuh Köklü'yü göğsünden bıçakladı.

Ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken Köklü'nün kalbi durdu. Kalbi tekrar çalıştırılan Köklü, hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

"ARKADAŞINA YARDIM EDİYORDU"

Nuh Köklü'nün arkadaşlarından avukat Tamer Doğan, olayla ilgili olarak "Ekmek bıçağını şuursuzca sallamaya başladı. Arkadaşımızı köşeye sıkıştırmıştı. O sırada Nuh arkadaşımız geldi, müdahale etmek için koştu ama o sırada kayıp düştü. Bu sırada ekmek bıçağını tam göğsüne sapladı" dedi.

"BENİM RAPORUM VAR, ELİMİ KOLUMU SALLAYARAK YARIN ÇIKARIM"

İşyeri sahibinin "Benim raporum var" dediğini belirten Doğan, "Bize 'Ben zaten elimi kolumu sallayarak yarın çıkarım' dedi" diye konuştu. Avukat Doğan, zanlının Nuh Köklü'yü bıçakla yaraladıktan sonra bir kaç kez "Bana bir şey olmaz" dediğini ifade etti.

SON SÖZÜ: KEŞKE RÜYA OLSA

Doğan, Nuh'un son sözlerinin "Keşke rüya olsa" olduğunu dile getirdi.

"NUH SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA ALMIŞTI"

Olay sırasında Köklü'nün yanında bulunan kız arkadaşı Ferda Sayın da esnafın çevresiyle problemleri bulunan biri olduğunu ifade ederek, "Daha önce başkaları da bu kişi ile sorunlar yaşamış. Nuh daha geçen gün bu dükkandan alışveriş yapmıştı. Beraber sokak köpekleri için mama almıştık. Ama nasıl bir esnaf ise bir arkadaşımız onu sakinleştirmeye çalışırken onun üzerine bile sopa ile yürüdü" diye konuştu.

"OLAY BİZİ KORKUTUYOR"

Köklü'nün bir diğer arkadaşı Altuğ Akbaş ise yaşanan olayın dehşet verici olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Bir grup arkadaş kartopu oynarken kaza eseri kartopu esnafın camına isabet ediyor. Esnaf tehdit ediyor, dükkanına girip sopa ile çıkıyor. Sonra bıçakla saldırıyor. Esnaf, yere düşen bir arkadaşını korumaya çalıştığı sırada Nuh'u bıçaklıyor. Ambulans ile hastaneye getirilmesine rağmen kurtarılamayarak hayatının kaybediyor. Bu yaşanan olay bizi yaşadığımız çevreden soğutuyor ve korkutuyor."

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Öte yandan, Nuh Köklü'yü bıçaklayan Serkan A., Göztepe SSK Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Zanlının, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Tamer Doğan İstanbul Kadıköy Gündem Haberler

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Bakmadan Geçme

Çekya Malta maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Çekya Malta hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? RU dizisi yasaklandı mı, neden tepki çekiyor? RU dizisi konusu ne, oyuncuları kim, hangi kanalda yayınlanıyor, nerede çekiliyor? Morbius filmi oyuncuları kim, konusu ne? Morbius filmi ne zaman, nerede çekildi? Survivor CANLI izle! 7 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title