Haberler

Ndombele uçak kodu ne, İstanbul'a saat kaçta gelecek?

Güncelleme:

Galatasaray, Tottenham'dan Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele'yi kadrosuna kattığı iddia edildi. Peki Ndombele uçak kodu ne, İstanbul'a saat kaçta gelecek?

Galatasaray, Tanguy Ndombele'yi satın alma opsiyonuyla kiralayacağı, Davinson Sanchez ise bonservisiyle transfer edeceği iler sürüldü. Peki, Davinson Sanchez uçak kodu ne, İstanbul'a saat kaçta gelecek?

NDOMBELEUÇAK KODU NE, İSTANBUL'A SAAT KAÇTA GELECEK?

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Tanguy Ndombelenin, saat 21.00'de İstanbul'da olacağı iddia edildi. Davinson Sanchez için ise henüz detaylı bilgi paylaşılamadı.

NDOMBELEKİMDİR, MEVKİSİ NE, KAÇ YAŞINDA?

Doğum tarihi: 28 Aralık 1996 (26 yıl yaşında), Longjumeau

Şu andaki takımı: Tottenham Hotspur FC (#28 / Orta Saha)

Katılma tarihleri: 2022 (Olympique Lyonnais), D

Boy: 1,81 m

Kilo: 76 kg

Fransa'da Ndombele, Kongo DC'li anne ve babadan dünyaya geldi. Çocukluğunda, Essone'de Paris'in yaklaşık 20 kilometre güneydoğusunda bulunan Épinay-sous-Sénart merkezli bir kulüp olan FC Épinay Athletico'da oynadı..Daha sonra, 14 yaşındayken Guingamp takımında oynamak için üç sezon geçirdiği Breton'a taşındı. Gelişiminin sonunda kendisine profesyonel bir sözleşme teklif edilmedi.

Ndombele, Amiens'in rezerv takımıyla Championnat National 3'te iki sezon oynadı. 2014-15 sezonunda yalnızca 8 Kasım 2014 tarihinde bir maça çıktı ve oyuna sonradan dâhil oldu. 2015-16 sezonunda düzenli olarak 18 maça çıktı. İlk maçına 5 Eylül 2015 tarihinde çıktığında 18 yaşındaydı.

2 Temmuz 2019 tarihinde Ndombele, 62 milyon € (55,45 milyon £) ve buna ek olarak 10 milyon € (8,97 milyon £) değerinde bir bonservis bedeli karşılığında Tottenham Hotspur ile sözleşme imzaladı.[8] Ndombele ilk kez 2019 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Juventus'a karşı forma giydi. Oyuna girdikten sonra bir dakika içinde Lucas Moura'nın golüne asist yaptı ve Tottenham maçı 3-2 kazandı.

10 Ağustos 2019 tarihinde Ndombele, Tottenham formasıyla ilk Premier Lig maçına çıktı ve 2019-20 sezonunda kulübün ilk lig golünü atarak takımının Aston Villa'ya karşı 3-1 kazanmasına katkıda bulundu. Kötü formundan dolayı, 7 Mart 2020 tarihinde Burnley FC ile 1-1 berabere kalınan maçtan sonra Tottenham teknik direktörü José Mourinho, Ndombele'nin performansını ve algılanan profesyonellikten uzak olduğunu şu sözlerle söyledi: "O çok yetenekli bir oyuncu. Çok daha iyisini yapması gerektiğini ve ona oynama fırsatı veremeyeceğimi bilmeli çünkü takım çok daha önemli."

Bununla birlikte, çok esnek ve dinamik bir oyuncu, hem teknik hem de taktik olarak iyi. Özellikleri nedeniyle Michael Essien ve N'Golo Kanté ile karşılaştırıldı

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Davinson Sanchez Galatasaray Tottenham İstanbul Futbol Gündem Spor Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında gözaltına alınan bir komiser daha tutuklandı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında gözaltına alınan bir komiser daha tutuklandı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title