Haberler

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirme nedeni açıklandı

Güncelleme:

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirme nedeni açıklandı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç spor yaparken kalp krizi geçirdiği ve evine yakın olduğu için Beykoz Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirme nedeni açıklandı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç spor yaparken kalp krizi geçirdiği ve evine yakın olduğu için Beykoz Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç spor yaparken kalp krizi geçirdi. Evinin yakınındaki Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Koç ardından sahnibi olduğu Amerikan hastanesine sevk edildi.

EVİNE EN YAKIN HASTANEYE KALDIRILDI

Mustafa Koç Beykoz Kanlıca'daki Nuri paşa yalısında oturuyor. Rahatsızlanması üzerine evine en yakın ve en donanımlı hastane olan Beykoz Devlet hastanesine sevk edildi.

Kalp krizi geçiren ve müdahale edilen Mustafa Koç'un Beykoz Devlet Hastanesi'nden Amerikan Hastanesine sevki edildi.

HASTANE OLAYIN NASIL OLDUĞUNU AÇIKLADI

Sayın Mustafa Koç, sabah sporu esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başlamış. Acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi aciline saat 08.10'da ulaştırılmıştır. Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resistasyon başlandı. 1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte, kalp akciğer pompasına bağlanarak saat 10.10'da hastanemizin acilinden ambulansla alınarak helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevki sağlandı.

KOÇ HOLDİNG'TEN AÇIKLAMA

Koç Holding'den yapılan açıklamada, Mustafa Koç'un tedavisinin devam ettiği belirtildi.

MUSTAFA KOÇ KİMDİR

1960 doğumlu Mustafa Koç, İsviçre'de Lyceum Alpinum Zuoz (1980) ve ABD'de George Washington University (1984) mezunu. 4 Nisan 2003'ten beridir Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyor. (Kaynak:Odatv.com)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Koç Holding Kanlıca Beykoz Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title