Haberler

Muhammet Yakut Dilan Polat açıklaması nedir? Mail order nedir? Muhammet Yakut Engin Polat ve Dilan Polat ne dedi?

Güncelleme:

Muhammet Yakut ve Dilan Polat hakkında yapılan açıklamalar merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Muhammet Yakut'un Dilan Polat ve eşi Engin Polat için söylediği sözler araştırılmaktadır. Ayrıca, mail order sistemi nedir sorusu da gündemde. Peki, Muhammet Yakut Dilan Polat açıklaması nedir? Mail order nedir? İşte detaylar...

Muhammed Yakut, Dilan Polat ve Engin Polat'ı hedef alarak çeşitli iddialarda bulundu. Muhammed Yakut'un söyledikleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar tarafından Muhammed Yakut'un Dilan Polat ve Engin Polat hakkında ne söylediğini araştırmaktadır. Peki, Muhammet Yakut Dilan Polat açıklaması nedir? Mail order nedir? Detaylar haberimizde...

MAİL ORDER NEDİR?

Mail order, bir ürünün posta yoluyla sipariş edilmesi ve teslim edilmesi işlemidir. Bu sistem, özellikle online alışverişlerde sıklıkla kullanılmaktadır. Mail order, kredi kartının fiziksel olarak pos cihazının yanında bulunmaması durumunda kullanılan bir ödeme yöntemidir.

MEHMET YAKUT DİLAN POLAT AÇIKLAMASI NEDİR?

Yayınladığı videolarda siyasetçi ve iş insanlarıyla ilgili çeşitli iddialar gündeme getiren Muhammet Yakut, Engin- Dilan Polat çiftinin kuyumcu dükkanı üzerinden kara para akladıklarını ileri sürdü. Yakut'un açıklamasına cevap veren Engin Polat ise hakkındaki iddiayı kesin bir dille yalanladı.

Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, "Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Ben babasını da tanırım. 2012'de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü... Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü. Sen çıkacaksın Dubai'de kafana taçlardan dolar koyacaksın. Ferrarilere bineceksin. Muhammet Yakut hakkında İstanbul emniyetinde 3 tane şerefsiz emniyetçi ile hakkımda dava açacaksın. Dayınız Murat Ayhan sizi sokaklara atıyor. Holding sahibiydi. Sokakta yatıyordunuz. Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…" ifadelerini kullandı.

ENGİN POLAT İDDİALARI KESİN BİR DİLLE YALANLADI

Kara para aklama iddiasıyla gündeme gelen Engin Polat ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Muhtelif yayın organlarında mevcut şirketlerim ve şahsım hakkında çıkan yanıltıcı ve yönlendirici haberler üzerine açıklama yapılması gereği görülmüştür. Tarafıma yönelik olarak çeşitli ithamlarda bulunularak gayri resmi bir iş yapıldığı algısı oluşturulmaktadır. Bugün itibari ile güzellik, kozmetik, inşaat, eğitim başta olmak üzere birçok sektörde faaliyet göstermekteyiz. Ticarete başladığımız 2015 yılından bugüne kadar şirketlerimiz devletimizin çeşitli kurumları tarafından defalarca denetlenmiştir. 2023 yılı eylül ayı itibariyle de devletimizin denetimleri devam etmektedir. Ülkemizin her yasal merciine kapımız açıktır."

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Muhammet Yakut Engin Polat Dilan Polat Sözler Gündem Magazin Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title