Haberler

Meltem Baytok kimdir? Sadakatsiz Cavidan kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme:

Meltem Baytok kimdir merak ediliyor. Sadakatsiz dizisindeki Cavidan kimdir, kaç yaşında arananlar arasında. Meltem Baytok dizideki rolü ve hayatı ile ilgili son gelişmeleri merak eden okurlarımız için hazırladığımız 13 Ocak 2021 tarihli haberimizde, tüm yeni ayrıntılara ve kritik gelişmelere yer verdik.

Sadakatsiz Dizisi Cavidan Karakteri Kimdir? Meltem Baytok Kim? Reytingleriyle zirvelerde olan Sadakatsiz dizisinin Cavidan karakterini canlandıran Meltem Baytok herkes tarafından araştırılıyor.

MELTEM BAYTOK KİMDİR?

Meltem Baytok, 1 Ocak 1968 yılında doğmuştur. Oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Meltem Baytok, Üç Boylu Kadın, Ferhat Ile Şirin, Kunaz Aşıklar gibi birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Arzu Tramvayı adlı tiyatro oyununda canlandırdığı Stella rolü için Sanat Kurumu Ödülü alırken, Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe tiyatro oyununda ise Sadri Alışık ödülü almıştır.

Tiyatro geçmişi olan oyuncuyu ekranlarda Hekimoğlu dizisiyle görmüştük. Şimdi Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Cavidan karakterini canlandırmaktadır. Meltem Baytok Hangi Dizilerde Oynadı? Herkes oyuncunun Sadakatsiz dizisinden önce hangi dizilerde oynadığını merakla araştırıyor. Meltem Baytok'un oynadığı diziler ise aşağıdadır. Unutma Beni Deniz Yıldızı Aşkların En Güzeli Hekimoğlu Sadakatsiz Meltem Baytok sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaktadır.

Oyuncunun resmi İnstagram hesabında 50 gönderisi ve 1.174 takipçi vardır. Takipçi sayısı günden güne artan oyuncunun İnstagram hesabı ise @meltem_baytok'tur. Herkes Meltem Baytok'un sevgilisinin olup oladığını merak ediyor ancak oyuncu özel hayatıyla gündeme gelmek istemediği için bu konu hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

SADAKATSİZ CAVİDAN KİMDİR?

Cavidan Gönül Güçlü'nün arkadaşıdır. Aynı denekte yer alan bu iki isim birlikte sosyal sorumluluk projeleri de yapmaktadır. Ancak bu iki isim birbirini hiç sevmezler. Cavidan sürekli Derin'e laf soktuğu ve onu eleştirdiği için Derin de Gönül de Cavidan'dan hiç hoşlanmaz. Cavidan, Derin ile Asya'nın arasında ki olayda Asya'yı haklı bulduğu için ve her fırsatta Asya'yı savunduğu için Gönül içten içe Cavidan'a sinir olur. Dizinin hikayesiyle ilgili gelişmeler yayınlanan her yeni bölümde değişiklik gösterecektir. Her Çarşamba günü izleyenlerini ekrana kilitleyen Sadakatsiz dizisinde Cavidan karakterine hayat veren isim Meltem Baytok'tur. Herkes Meltem Baytok'un hayatını, hangi dizilerde oynadığını ve kaç yaşında olduğunu araştırıyor.

Rol Aldığı Projeler;

Sadakatsiz

Hekimoğlu

Aşkların En Güzeli

Deniz Yıldızı

Unutma Beni

Tiyatro:

Arzu Tramvayı (Stella rolü ile Sanat Kurumu Ödülü)

Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe (Hürrem Sultan rolü ile Sadri Alışık Ödüllü)

Üç Boylu Kadın

Aşk Evlerden Uzak

Şahane Düğün

Kurnaz Aşıklar

Cengiz Han'ın Bisikleti

Ferhat ile Şirin

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sadri Alışık Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title