Haberler

Melisa Döngel diziden ayrıldı mı? Aşk Mantık İntikam Çağla diziden ayrılıyor mu, Melisa Döngel neden ayrılıyor?

Güncelleme:

Yapımcılığını No:9 Productions'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın uyarladığı "Aşk Mantık İntikam" dizisine iki yeni ismin katılması beklenirken iki ismin de diziden çıkacağı öğrenildi. Aşk Mantık İntikam 'Çağla' Melisa Döngel diziden ayrılıyor mu? Aşk Mantık İntikam Çağla diziden çıktı mı, Melisa Döngel neden ayrılıyor?

Aşk Mantık İntikam'Çağla' Melisa Döngel diziden ayrılıyor mu? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. FOX TV'de Cuma günleri yayınlanan Aşk, Mantık İntikam dizisinde 2 başrol oyuncusu hakkında çıkan haberler merak edildi. Peki, Aşk Mantık İntikam 'Çağla' Melisa Döngel diziden ayrılıyor mu? Aşk Mantık İntikam Çağla diziden çıktı mı, Melisa Döngel neden ayrılıyor?

AŞK MANTIK İNTİKAM ÇAĞLA MELİSA DÖNGEL DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, FOX TV'de yayınlanan sevilen dizi Aşk Mantık İntikam dizisinde Çınar ve Çağla karakterlerini oynayan Burak Yörük ile Melis Döngel'in dizinin kadrosundan ayrılacağı öğrenildi. Her Cuma akşamı ekrana gelen ve yüksek reytingleriyle bilinen FOX TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı yakın süreçte diziye veda edecek.

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizide Esra her zamanki sabahlardan birine uyandığını düşünürken bir anda Ozan'ın haberleriyle, televizyondaki görüntüsüyle, billboardlardaki kocaman resimleriyle çevrelenmiş bulur kendini. İki sene önce boşandığı eski kocası Ozan her yerdedir. Hem de oldukça değişmiştir.

Esra bıraktığında meteliğe kurşun atan Ozan bambaşka biri olmuştur artık. Çok başarılıdır, çok yakışıklıdır ve çokça zengindir. Ozan'ın bulduğu sosyal medya uygulaması sayesinde hayatı değişirken Esra ise yerinde saymıştır. Esra daha bunların şokunu atlatamadan Ozan'la karşı karşıya gelecektir. Ancak eskiden Esra'yı canını verecek kadar seven Ozan artık yoktur karşısında. Karşısındaki soğuk, kibirli, Esra'ya öfke dolu olan bir adamdır. Bu karşılaşma ikisinin de bitti sandıkları duygularını harekete geçirecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aşk Mantık İntikam Melisa Döngel Gündem Magazin Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title